Ja – nu har jeg så været fraværende i nogle dage. Men det skyldes simpelthen at jeg har haft så travlt. Nu er jeg tilbage på skolebænken efter en uges “ferie”. Det er hårdt at skulle tidligt op igen. Men så kan jeg glæde mig over, at jeg tager til Berlin efter skole i morgen :D jeg glæder mig SÅ meget! Og jeg vil tage mig sammen og få taget nogle billeder!

20131112-100558.jpg

Jeg har faktisk haft en ret begivenhedsrig uge. Torsdag var jeg med min mor inde i byen om eftermiddagen, og drikke en kop kaffe. Det var rigtig hyggeligt, og det var dejligt at spenderer lidt tid med hende. Torsdag eftermiddag skulle jeg mødes med mine kollegaer. Det er første gang jeg har været med til et arrangement med den afdeling jeg er i nu – men det var da helt klart noget vi burde gøre igen!

Det startede stille og roligt, med en tur ud og spise sammen. Maden var lækker, og vi fik faktisk diskuteret nogle utroligt seriøse emner. Derefter gik vi videre til Viva, hvor vi fik os en fadøl, og så noget standup. En af vores fælles kollegaer skulle optræde (han var helt vildt god!!), men derudover var der også andre forholdsvis ukendte komikere. De fleste var virkelig imponerende. Faktisk var der en del som outshinede Simon Talbot, som afslutningsvis gav et show.

Jeg endte med at komme hjem fra byen klokken 05:30 – så jeg var lidt smadret da jeg stod op klokken 09:00 næste dag ^^” men jeg kom da afsted i stalden!

Lørdag brugte jeg hos min fars familie. Vi holdte Mortens aften… Det var dæleme god mad! Nøj hvor ville jeg ønske at jeg kunne leve af and året rundt XD
Søndag blev tilbragt hos min mors familie, hvor vi fejrede rebeccas (min sted lille søster) fødselsdag. Endnu en dag med god mad og hygge :D

20131112-111046.jpg

Hårdt var det at læse lektier i går, og komme sent i seng XD … Det gjorde det ikke bedre at jeg skulle koncentrere mig om at lave negle hele aften ^^” men det var rigtig hyggeligt! Og jeg syntes jo at det er sjovt at lave negle. Og jeg kan glæde mig over at de to piger, nu har fine negle til deres galla! :D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(8) Comments

 1. Skuer mit øje ikke Simon Talbot på et af billederne? :P

  Fede negle du har lavet!

  Håber du får en god tur til Berlin ♥

  1. admin says:

   Jo Det er nemlig Simon Talbot… Han var udemærket, men faktisk ikke fantastisk… Jeg plejer ellers at syntes at han er rigtig sjov – men han fyrede mange gamle jokes af… Og så kunne man se at han var distraheret af at han havde det MEGET varmt…

   Tak :D Pigerne blev også glade for neglene. Nu er de klar til gala i morgen ;)

   Tusind tak! Her er fantastisk nede allerede :D

 2. Sikke en god – og travl – uge, du har haft! Og hvor er de negle altså bare yndige :)

  1. admin says:

   Ja den endte godt nok med at blive ret travl ^_^ Men ja! Det var heldigvis hovedsageligt hyggelige ting jeg skulle :)
   Og tak :D De kommer ikke helt til sin ret på billedet, da lyset, og kammeraet ikke ligefrem var af top kvalitet ^^”

 3. Simon Talbot! Synes virkelig han er noget af det sjoveste !!
  Og hvor lyder det til at have været en dejlig uge!! :)

  eslublog.blogspot.se

  1. admin says:

   Jeg må indrømme at jeg ikke syntes han var fantastisk. Han fyrede mange gamle jokes af, og lod til at være meget distraheret af at han havde det meget varmt. Men han var da sjov :) Men det kan også være at jeg havde for høje forventninger, fordi jeg netop også plejer at syntes han er herre grineren ^_^”

 4. Mmmm, leve af and? Det lyder ikke som en dårlig plan. :P

  1. admin says:

   Haha :D Ja jeg fik også and i går – det var dælme godt! Det var dog en vietnamesisk omgang i stedet for den gode gamle danske. Damn det var godt :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.