Jeg har været lidt væk, fordi…

Ja jeg har ikke skrevet blog de sidste to dage; FY!!… Men dem som har fulgt en smule med på Twitter ved at jeg har fået en ny computer. En macbook pro 17″. Den er super flot, og den er rigtig god… Men det er virkelig svært at vænne sig til styresystemet på en Mac når man altid har været vant til at bruge Windows… Men grunden til at jeg ikke har skrevet blog de sidste par dage, er fordi jeg er hjemme ved Nicki, og har siddet og spillet Sims de sidste par dage ^^” Nu har jeg endelig fået en computer der kan afspille spillene, og så vil jeg også spille XD haha! Ville gerne have smidt lidt billeder ud, men på nuværende tidspunkt har jeg ikke nogen programmer på computeren, så det kan jeg desværre ikke…

Nogen der forresten ved om man bare skal installerer MSN på en Mac på samme måde som man ville have gjort det, hvis det var en alm. Pc? Eller? … Kan ikke vende mig til at det er så umuligt med alle de programmer til Mac ^^” Det er altså det eneste jeg ikke kan lide ved computeren.

Jeg vil sætte mig og stene Sims :D … Jeg er så steneren!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.