Det er dejligt når der ingen planer er!

Har det meget bedre i dag :) Sommmetider bliver man blot ramt af mismodet. Jeg tror at det var pga. at jeg var alene for første gang i lang tid + at jeg har en masse at tænke på med skole, penge, og ikke mindst arbejde. Jeg ved godt at jeg ikke er startet i skolen enndu, men der er bare så utrolig meget at tage højde for inden man starter. I går fik jeg et brev om at vi skulle på hyttetur d. 6 og 7 september. Det er også meget fint, bortset fra at d. 6 og 7 september henholdsvis er en mandag og en tirsdag… Og jeg arbejder hver tirsdag. Jeg har skrevet rundt til folk fra mit arbejde om de kan hjælpe med vagten, men der er kun 3 der har svaret, og de skal alle sammen arbejde. Det er virkelig træls. Jeg er endda ude i god tid, så det kan folk næsten ikke klage over… Men ja… Hvis folk ikke før taget sig sammen og svaret må jeg skrive igen, eller ringe dem alle sammen op. Jeg svarer altid når der bliver skrevet til mig omkring vagtbytter, så det mindste man kan gøre er da at svare igen når jeg skriver :) … Okay nu lyder jeg 100% negativ. Det er jeg altså ikke. Udover de få tidspunkter man skal bytte vagter, så elsker jeg faktisk min arbejdsplads. Det er gode kollegaer, og jeg syntes faktisk ofte at jeg hygger mig når jeg er på arbejde. Man gider aldrig afsted, men når man først er der, er det fint nok. Syntes bare ikke det er så fedt når vagterne er uoverskueligt lange (11 timer osv)… Heldigvis har jeg ikke rigtig flere af de vagter i år. I morgen skal jeg heldigvis kun arbejde fra 10:15 til 17:15. Det er en god vagt. Specielt fordi det er en søndagsvagt… Det betyder bonus på den sædvanlige løn :D vi får vidst nok næsten dobbelt løn om sømdagen!

I dag er der ikke meget der skal klares. Det bliver en god dag kan jeg mørke. Indtil videre har jeg sovet længe… Det var skønt… Ryddet en SMULE op, fordi man simpelthen ikke kunne se mit gulv i halvdelen af lejligheden, set det 10’ende og sidste afsnit af Band of Brothers, drukket en kop tea, og ellers bare slappet af. Planerne for resten af dagen er også dejlige afslappet. Jeg skal have købt noget mælk, og lidt havregryn, og noget sukker. Hvis jeg kan finde noget billigt frugt køber jeg også det, for jeg har super meget lyst til frugt i dag. Udover at handle ind… Skal jeg ikke noget :’D Yay! Men tror jeg vil spille lidt Sims 3 eller/og se lidt Naruto. Nicki har fået mig til at være helt hooked på serien igen! Og efter jeg snakkede med Sarah, fik jeg også lyst til at se det igen ^^” Det er altså en fed anime. Det sidste afsnit jeg så var afsnit 141… Ud af 172…. Altså i Shippuden. Det er noget sludder for dem som ikke kender til serien XD I knooow!

Men jeg tror jeg vil se at komme i noget ordentlig tøj (i stedet for Nickis sweatshirt), og komme ned og handle, så det er gjort! Ellers kan jeg sidde og tænke på at jeg skal huske det hele dagen ^^” Og jeg skal altså have noget jeg kan spise inden jeg skal på arbejde i morgen… Ellers dør jeg nok langsomt på min vagt ;D

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.