Nægt Julien Blanc adgang til Danmark!

Julien Blanc tjener penge på at lærer mænd at det er ok at bruge vold, racisme og manipulation mod kvinder i hele verden. Han tjener penge på at lærer andre at gøre kriminelle handlinger! Han opfordre til sexicane og voldtægt! Faktisk er hele hans seminar, og dermed de scoretricks som han forsøger at fører videre til andre mænd, bygget på tesen om at kvinder gerne vil voldtages, og godt kan lide følelsen heraf.

Australien har smidt ham ud. Storbritanien har smidt ham ud. USA har smidt ham ud. Brasilien har smidt ham ud.

Lad os vise at han, og hans kriminelle metoder ej er velkomne her! Deltag i underskrift indsamling for at nægte ham adgang til Danmark. Skriv under for at vise, at danskerne tager afstand fra alt hvad han er:
https://www.change.org/p/mette-frederiksen-deny-juli…/share…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Nægt Julien Blanc adgang til Danmark!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.