Jeg har bare sovet fantastisk i nat! :’D Jeg har ligget i ske med min dejlige kæreste hele natten. Det er sjældent nogen af og kan holde det ud en hel nat… Men det kunne vi i nat ^^” På et tidspunkt prøvede Nicki dog at ligge sig om på ryggen, men han fortalte mig at han ikke kunne få sig til det alligevel fordi jeg klynkede i søvne, og ledte efter hans arm XD Og da han tog om mig igen, trak jeg åbenbart hans arm til mig, og knugede den så han ikke kunne komme fri igen XD … Stakkels kæreste… Men det må han leve med ^^” Syntes det var lidt sjovt at høre her til morgen. Jeg kan slet ikke huske at jeg skulle have gjort det, jeg kan kun huske at jeg virkelig har sovet dejligt :D … Jeg ved ikke hvordan i alverden jeg dog skal kunne sove i nat, når jeg skal sove i en seng alene ude ved min mor og Bøje >.< Haha!

Lige nu står den så på afslapning (surprise) med Nicki. Jeg har fået mine ting til de næste par dage, og vi har sammen taget den kæmpe opvask der efterhånden havde hobet sig op ^^” Hehe… Det var så også på tide. Her klokken 15:15 skal jeg jo så med bussen imod arbejdet i Føtex, og Nicki skal med toget til Hjørring klokken 15:20. Så det er der desværre ikke så lang tid til -.-” Føler mig slet ikke oplagt til at skulle på arbejde, og tage med afsked med Nicki. Især fordi at vi ikke ses før søndag aften XD (Okay… Det lød meget overdramatisk og patetisk XD Det er altså ikke fordi jeg ikke kan overleve i et par dage uden ham!! >.> ). Men jeg vil ligge computeren fra mig, og overfalde min bøf, og nyde det sidste stykke tid vi har sammen i dag ;D Haha! *WAAAAAA*

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.