Jeg er så dårlig til at skrive blog når jeg er sammen med Nicki. Jeg tror det er fordi det er svært for mig at fordybe mig i at skrive den, når han sidder lige ved siden af… Også fordi der er al den aktivitet omkring mig. Tv’et kører blandt andet, hvilket det meget, meget sjældent gør når jeg er alene. Når jeg skriver blog plejer altid enten at hører lidt musik, eller have komplet ro omkring mig. Sådan skriver jeg bedst… Når jeg kan glemme hele verden omkring mig ^^” Men nu har jeg så kastet mig igang med endnu en blog, selv om Nicki og jeg er sammen i dette øjeblik. Lad os så krydse fingre for at det bliver en lidt mere dybdegående blog, end gårdagens ^^” (og dagen før den)…

I dag har Nicki og jeg været ude og gå i ca. 3 timer (inklusiv en del pauser på hjemturen hvor vi sad og snakkede, fordi Nicki havde ondt i ryggen, og jeg havde fået vabler på en af mine fødder -.-“). Vi gik omkring 11 km. Vi havde regnet med at vores lille gå tur ville tage omkring 20 minutter i alt… Der var lidt længere til vores destination end vi lige havde regnet med. Vi ville gå ud til den adresse hvor min nye skole ligger på, så jeg vidste hvor det lå, når jeg skal møde for første gang, her den 1 september. 5,5 km derud -.-” … Jeg kan fornemme at jeg skal til at komme i form, så jeg kan holde ud at cykle frem og tilbage. Men jeg hader virkelig at cykle -.-” Så hellere gå… Men det kan ikke lade sig gøre på sådan en strækning. Baah! Ej faktisk kommer der en del komplikationer pga. min skoles beliggenhed, og jeg ser mig nødsaget til at prøve at få et nyt job, da jeg nok får svært ved at kunne nå ude fra min skole af og ud på arbejdet og være klar til klokken 15:50, de dage jeg arbejder. Sikke en omgang lort ^^” Er virkelig glad for min nuværende arbejdsplads, og selv hvis jeg blev ved med at arbejde i en Føtex tror jeg ikke at det ville være helt det samme. Har aldrig været så glad for en arbejdsplads som jeg er for den hvor jeg arbejder nu – og jeg har altså prøvet en del forskelligt… Men som Nicki har sagt til mig et par gange i dag: “Tag nu ikke sorgerne på forskud”… Og så skal jeg nok prøve at lade være med det.

Uhh jeg har altså købt de flotteste, såkaldte, ‘Lykke dukker’ i Netto i dag. Ville gerne smide et billede ind, men det er ikke lige muligt. Det forstiller bassicly japanske Geishaer. Virkelig søde små figurer :D Pynter virkelig flot i lejligheden! Jeg har nu 5 Geisha figurer hvoraf den ene er en lille tyk sparegris :’D Vil meget gerne have flere, og når jeg engang har råd til ‘Kimmidolls’, så slår jeg også til på dén front ;D Det kan være at jeg bliver sådan en skør samler, lige som folk der samler på Gjøltrolde O_O OMFG! I DON’T WAN’T TO BE THAT KIND OF FREAK!

… O_O…. *At lade pulsen falde*… Resten af aftnen står på afslapning, og venten på at anden del af “En falden engel” begynder på Dr1 (Klokken 23:45 -.-“) … Jeg glæder mig faktisk til at se anden del. Til dem der ikke har hørt om det, så er det en mini serie på 3 afsnit om hvordan en lille pige, som voksen er blevet en seriemorder. I går, i afsnit 1, blev man introduceret til denne seriemorder, som altså slog børn ihjel. Denne gang får man så vidt jeg har forstået et indblik i hendes opvækst, og blandt andet har fået hende til at bortføre og senere myrde små børn. Første afsnit var ret lovende; håber at andet afsnit lever op til standarderne :D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.