Jo altså… Det med Barnaby og Naruto blev ikke til noget… ^^” Ehh… Var så træt da jeg kom hjem fra arbejde at jeg lavede mig lidt aftensmad, spiste det, ryddede op efter mig, lagde mig ind og ventede på at Barnaby skulle starte. Først kom der Merlin. Det kunne jeg lige magte at se. Så ringede Nicki i mens der var Olsen Banden… Og derefter startede Barnaby. Jeg så de første 10 minutter, men så kunne jeg simpelthen ikke falde i søvn. Jeg slukkede tv’et og lagde mig til at sove. Jeg var så træt at jeg kunne sove selv om min nabo hørte højt musik. Han holdte dog en del længere pauser i mellem nogle af numrene, så måske var det i en af pauserne jeg faldte i søvn… Det kan jeg faktisk slet ikke huske. Ved bare at jeg gik ud som et lys ^^” Og jeg vågnede kun én gang i nat, hvilket er et mirakel :D Det var omkring 4tiden. Men jeg faldte heldigvis hurtigt i søvn og vågnede først 08:14 igen (1 minut før jeg havde tænkt mig at stå op). Er doven i dag, men veludhvilet :D … Jeg er også nødt til at have noget energi, for jeg skal jo på arbejde i 6,5 timer i dag, og min Føtex holder fødselsdag = det glade vanvid/rene kaos. Der kommer til at være kø hele vejen ned til frugtafdelingen (Den bagerste del af butikken). Sådanne dage er ekstremt hårde, fordi man ikke kan se en ende på vanvidet, men sådanne dage går også ekstremt hurtigt, fordi du ikke har tid til at kigge på klokken, og ikke har tid til at stoppe op og tænke over om du ikke snart har fri. Men det bliver super hårdt for mig, for jeg har i alt på de 6,5 timer kun 15 minutters pause. Og pausen er garenteret placeret omkring klokken 13:00 dvs. jeg kun har været der i 2 timer der, og stadig har en masse timer der skal arbejdes i. De er sjældent gode til at placerer de pauser. Men der er trods alt gratis mad i kantinen HELE dagen :’D WUHU!

… Faktisk har jeg været ret heldig de sidste par dage. De sidste to dage har jeg ikke skulle betale for transporten ud på arbejdet, fordi den maskine man bruger til at klippe sit kort med har været i stykker i begge busser. Sjovt når det var to vidt forskellige ruter. Men det er jeg kun glad for. Så er der jo penge sparet. Og hvor der er sparet, er der tjent.

Jeg vil slutte af nu, og se om der er kommet et ny Naruto afsnit, for jeg er oppe i god nok til til at jeg godt kan nå at se det hvis det er :) Nyd jeres søndag ;D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.