Dagen i dag står på, som alle nok ved, arbejde. -.-” I dag er den lange vagt. Skal arbejde fra 8:50 til 18:15. Gider ikke!! Ej det skal nok blive fint når man først lige kommer afsted og sådan. Den svære del er altid at komme op og i gang om morgnen. Men jeg kom op ved andet forsøg i dag (Efter at have udsat alarmen én gang), og sidder nu og spiser min havregrød. Jeg startede morgnen med at gå ud og sætte kaffemaskinen i gang, og i mens den ellers boblede løs ude i køkkenet, smuttede jeg i bad. Det var en god taktik, for det var lækkert at sidde et øjeblik med en kop kaffe, inden jeg gik igang med at lave min morgenmad (lidt havregryn og vand, og så 2 minutter ind i microovnen på 700 grader ;D). Faktisk har jeg ikke noget at klage over ved den her morgen. Den giver mig et grundlag for at få en god dag. Men der bliver travlt på arbejdet. Det skal der ihvertfald ikke herske nogen tvivl om. Men vi har fået 11 kasser ude i min Føtex nu (udvidet med 2), så nu skal der nok komme nogle mennesker igennem (hvis vi da åbner alle kasser).

I aften når jeg kommer hjem står den så på Barnaby!! Jeg elsker den serie :D Det er så hyggeligt at sidde og se. Og derudover tror jeg også lige jeg vil se om der ikke er kommet et nyt Naruto afsnit ud. Er helt vild efter at se videre, selvom de er igang med et fillerark. Det er for en gangs skyld et fedt fillerark. Men ellers skal jeg bare bruge min aften på at gå tidligt i seng. Skal jo op og på arbejde igen søndag. Gud hvor ville jeg gerne have en dag hvor jeg kunne sove længe XD!! Det gør jeg næste søndag! Det er den eneste dag jeg kan i næste weekend, da jeg skal til 75 års fødselsdag lørdag…. Men har faktisk ikke mere konstruktivt at dele med verden, så jeg vil slutte her, og få ryddet lidt op efter mig, så jeg er klar til at tage afsted på arbejde her om 10 minutter. Hav en god weekend :’D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.