… Lorte telefon… Nogen der husker at jeg fik anskaffet mig en HTC smart? Lige nu fortryder jeg det dybt. Der har ikke været andet end besvær med det lort. Jeg kan ikke ringe op til nogen, kun min mor kan ringe op til mig, jeg kan ikke smse til nogen, og der er kun nogen jeg kan modtage smser fra altså ‘=’ med lort! Lort! Og den bliver ved med at skulle have strøm konstant. Og så går den ud selv om den har fuld strøm X_x Giver jo ingen fucking mening. I dag kom jeg fx ikke i skole. Vågnede oppe hos Nicki klokken 11:37. Næste tog gik 12.06 og så ville jeg være i Aalborg klokken 13:00, derefter ville jeg skulle med en bus i skole klokken 13:15, for at ankomme deroppe omkring klokken 13:30, og så have fri klokken 13.45. Går jo ikke… Så ja… Jeg tog toget hjem 13:06 i stedet, og nød lidt tid med Nicki. Det var også super dejligt. Men det går jo for pokker ikke at jeg ikke kommer i skole, fordi min mobil går ud, så jeg ikke får en alarm til at vægge mig om morgnen -.-” … Jeg får fakturaen på den lørdag. Den har jeg glemt hjemme hos min mor… Og så går jeg ind med den mandag. Det er bare træls. Var ellers så glad da jeg endelig fik en telefon igen :( … Og den er så flot og alting. Men alt er bare galt med den. Den er også helt overdrevet langsom. Det er så slemt at det virkelig ikke er til at holde ud… Og jeg er ellers ret tålmodig. Har knap haft lortet i en måned, og jeg har aldrig tabt den, og den er aldrig blevet udsat for fugt eller noget, så det hele giver som jeg nu har sagt et par gange, ingen freaking mening! Baaah!

Nå… Men uanset hvad har det jo alligevel været en dejlig dag. Nicki og jeg har bare slappet af og drukket varm kakao. Og nu er jeg på vej hjem for at tage min opvask, rydde op i min lejlighed, og afvente Rebecca får fri fra skole… Jeg glæder mig til at hun kommer hjem til mig. Jeg har lovet at vi laver risengrød ^_^” Lidt tidligt. Men det smager jo dejligt, så pyt med det. Vi skal spise, se film, hygge med slik, og i det hele taget bare… Ja… Hygge :D Det er lang tid siden at vi har været sammen, og jeg savner hende faktisk ret meget. Meningen var også rigtigt at jeg i dag ville have holdt fest for klassen. Men da Rebecca spurgte om hun ikke skulle komme og sove hos mig, så gad jeg ikke holde fest alligevel. Jeg har alligevel heller ikke råd til sprut til mig selv ^^”

Tjoo weekenden står på at være sammen med Rebecca fredag, slappe af lørdag (jeg ved ikke hvor lang tid Rebecca bliver, men hvis jeg kender hende ret skal hun sikkert tidligt hjem… Men Det går nok… Så kan jeg ligge og spille Sims 3 eller Naruto Arena hele lørdagen), og så skal jeg op og arbejde søndag. Gider jeg ikke. Men kan dog godt mærke at jeg er begyndt at få mange søndagsvagter, i min pengepung. Ikke at jeg har mange flere. Men nu har jeg da råd til at brødføde mig selv nogenlunde ;D Haha! Det bliver nok en god weekend :)

Så er jeg ved at være i Lindholm… Næste stop… Aalborg Vestby… Så skal jeg af ^_^ … (og så er der opvask og oprydning XD Baaah!!!)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. […] er samtidig den telefon jeg nogensinde har haft, som jeg har haft flest problemer med (udover min HTC smart – men det var også en telefon i en helt anden prisklasse, og i smartphones spæde […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.