En tidlig start på en lørdag

I dag skulle jeg have undervisning med min hest, Largo, kl. I morges. Det betød at jeg skulle op kl. 6.30 i morges. Det var lidt hårdt. Især fordi jeg ikke kunne falde i søvn natten til i dag. Men jeg kom op og afsted.

IMG_1910.JPG

IMG_1911.JPG

Det var også dejligt at komme ud til alle hestene som stod ude i stalden og ventede på at jeg skulle komme og lukke dem ud. Jeg skyndte mig, så Largo også kunne nå at få 30 minutters fold tid inden vi skulle have undervisning.

IMG_1913-1.JPG

Vejret var vådt, koldt og tåget til at starte med, men da klokken blev 8 og vi stod klar til at modtage vores undervisning, var vejret faktisk okay! Hvor heldig kan man være?

Undervisningen gik ud over al forventning, og selv om at jeg syntes det var udfordrende, så klarede Largo virkelig det hele så flot. Jeg kunne rigtig være stolt!

IMG_1915.JPG

Laura kom ud i stalden omkring kl. 09:00. Det var dejligt at være to om dagens opgaver. Der skulle blandt andet smides halm ned fra loftet, så vi havde en masse til den kommende uge, og ikke skal op og kravle rundt konstant deroppe. Bagefter hjalp jeg Laura med træningen af hendes hest, og så nærmede klokken sig faktisk 13:00.

Jeg faldt i søvn med det samme jeg kom hjem på sofaen. Jeg var så udmattet, at selv om der var en masse larm omkring mig, så var det bare en meget fjern støj, som jeg sagtens kunne ignorerer. Jeg måtte dog op igen, da jeg skulle køre min mor og Bøje ind til byen, og skal hente dem igen senere.

Her til aften har jeg siddet og set den ene gyser efter den anden, og jeg har netop sat “Tamara” på. Glæder mig til at se hvad den har at byde på. Det er selvfølgelig sådan en plat, ungdoms gyser, så jeg forventer ikke min nattesøvn bliver spoleret det mindste af det. Ikke at den nogensinde bliver det, af film.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.