Så kom der allerede nyt layout ^_^ Blev for irriteret over det andet! Baah! Syntes det her er okay… Men… Betragt denne blog som en information til de blinde og uvidende ;D

Kom gerne med masser af konstruktiv kritik! Ellers kommer jeg aldrig videre med mine evner! XD … (Ros er selvfølgelig også hjertligt velkomment… Men jeg fortrækker faktisk noget jeg kan lære noget af, og noget som evt. kan inspirerer mig til at blive bedre, hvis ikke denne gang, så i længden :) ). En ting jeg blandt andet har valgt at ændre ved layoutet er at skriftstørrelsen er blevet større overalt… Nu skulle mine blogindlæg gerne være noget mere behagelige at læse :)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.