Så skriver jeg endelig igen. Har slet ikke haft lyst til at blogge, men har sådan set heller ikke haft tid. Well.. I går og i dag har jeg været på arbejde. Så er faktisk ret så træt. Men skal ikke for tideligt i seng, for så vænner jeg mig til at gå alt for tideligt i seng. Mmm… Ja… Det behøver jeg vel ikke at fortælle mere om, for der er ikke rigtig noget interressant at fortælle på dét punkt XD

Nå… Som i kan se, har jeg sat juledesignet op. Er virkelig ikke ret glad for det selv -.-” syntes ikke det er særligt pænt. Men ja. Det er da helt klart til at leve med… eller… forhåbentlig… Nå… jeg syntes godt at jeg kunne sætte det op i dag, nu hvor det er den første advendt… Ahh.. advendt.. det bringer mig hen til noget fantastisk… Jeg har fået en advendtsgave! Havde jeg slet ikke regnet med… Men det gjorde jeg! Min søde mor og søde stedfar gav mig et sushisæt! Det er sort, og super flot… Ligger et billede ud når jeg lige har fået det overført til computeren. Det er virkelig flot, og virkelig lækkert… Er så glad for det… Der er også suppeskåle, og suppeskeer til ramen… Ihh… Glad, glad, glad!

Hvad har jeg mere at sige… Har jo ikke oplevet så meget, når jeg har arbejdet hele weekenden har jeg jo ikke oplevet så forfærdeligt meget. Men en ting er der jo at fortælle! Jeg har vundet POTM på Goldenfairy.ooz.dk ;D Wee… Er så beæret! Det var da helt vildt så heldig jeg er! Mig beæret.. mig beæret :D Er i ikke stolt af mig?! wuhuu!

Nå jeg vil til at se lidt film ;D vi ses intil næste gang.. og yup yup julekalender åbner forresten i morgen.. ^^”

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.