Jeg har lige siddet og prøvet at lege med et layout… Men jeg kan bare slet ikke finde på noget til siden. Jeg har bare lyst til noget nyt til siden. Men jeg kan simpelthen ikke finde nogen som helst form for inspiration. Jeg kan knap nok tage mig sammen til at skrive bloggen her? O_o Ved simpelthen ikke hvad der er galt. Må være fordi jeg bruger al min inspiration på mine projekter i skolen… Og jeg har ikke engang tid i weekenden til at kigge på min hjemmeside, og samle noget ekstra inspiration og energi sammen, for weekenden står på… Gæt engang… Arbejde. Faktisk ser min weekend således ud: Fredag – skole fra 8.30 til 14.00, arbejde fra 15.45 til 19.30, hjem og tage opvask og ellers gøre mig klar til lørdag. Lørdag – Arbejde fra 8.45 til 18.15, hjem til min mor og spise sammen med Nicki, og sove med ham. Søndag – Er en smule upræsic indtil videre… Det skal nok blive en rigtig fin weekend :) Glæder mig i hvert fald til at skulle spise hos min mor sammen med Nicki. God mad og godt selvskab ^_^ Det kan jo ikke blive andet end en dejlig lørdag aften.

Nå, lige straks startet Basta. Jeg var så træt at jeg sov hele middagen så nu kan jeg godt holde mig vågen i et par timer mere ;D Haha… Så kan jeg lige holde ud og se Basta. Elsker den slags programmer ^^” Basta, Operation X, og ikke mindst Kontant. Jeg er sådan en rigtig kedelig mutter-type XD … Nicki ligger ved siden af mig, og syntes nok at jeg er lidt mystisk…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.