Jeg har anskaffet mig et møbel fra Ikea. I sig selv er det et ret flot møbel, men jeg vil gerne have at det skal være lidt unikt, så jeg vil købe en knop/håndtag, som er lidt mere interessant end det sorte som allerede er på komoden… Jeg har derfor været inde på Nordhjem, og set om jeg kunne finde noget flot. Jeg har fundet 3 rigtig flotte. Jeg tror selv at jeg hælder til knop nummer to… Men jeg ved ikke rigtig… Hvilken syntes du er pænest?


Knop 1 – Den her er rigtig flot, og jeg tror den ville passe godt til skabet


Knop 2 – Jeg syntes den her er rigtig, rigtig flot, og anderledes. Men ved ikke om den bliver ‘for meget’?


Knop 3 – Jeg tror den bliver lidt for kedelig? Men flot og charmerende er den ^_^

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.