Jeg har tilmeldt mig som blogtester hos CoolStuff, hvilket har givet mig 100 kr at benytte på deres hjemmeside. Du kan selv tilmelde dig som blogtester lige Hér :D Man siger da ikke nej tak til gratis ting?

De har mange ting på hjemmesiden, som overhovedet ikke falder i min interesse… Men de har altså også en del sjove ting, som jeg godt kunne tænke mig at prøve… Men mange af tingene som falder i min interesse er en del dyrer end 100 kr… Men jeg har altså også fået et godt øje til et par småting, det er følgende:


Den jeg er aller mest forelsket i, er denne… En pusteabe, som kan puste ens neglelak tør. Det kunne være fedt hvis den levede op til den ønskede funktion… Men ellers er den altså også hammer cute at se på :) Hvem kan ikke elske en abe som hjælper en med at tørre sin neglelak? Jeg så et lille klip på hjemmesiden… Den skulle vidst puste så kraftigt at den kan puste en tændstik ud.
(Kan findes i kategorien Julegaver til hende)


… Det siger sig selv. Hvis jeg køber pusteaben, skal jeg også have nogle batterier til det. Syntes 16 kr er en hel fair pris for et par batterier, så hvorfor ikke?


Jeg syntes nu også disse varmehjerter er en genial idé. Jeg ville købe to hvis jeg skulle have dem… En til hver sko i vinteren! Den skulle kunne blive op til 44 grader varm, og kan bruges igen og igen, blot ved at hænge kogende vand op i dem. Seriøst… Det ville da være super lækkert at have sådan nogle til at varme ens sko op, inden man skal ud i kulden om morgnen? Jeg fryser altid mine tæer, så for mig er dette et genialt påfund.
(Kan findes i kategorien Julegaver til hende)

Nu må jeg lige se hvad det ender ud med :D Jeg syntes i hvert fald det er nogle sjove ting…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.