Jamen godmorgen da… Jeg ligger her hjemme i sengen, med dynen som ryglæn og slapper fuldstændig af. Jeg har lige spist lidt havregrød og drukket lidt mint tea, og føler mig i det hele taget super godt tilpas. Hvorfor jeg ikke er i skole endnu? Det er jeg ikke fordi fremlæggelserne i min klasse først startet klokken 12:00 og Erik og jeg er gruppe 6 så vi skal nok først op klokken 15:00 – 15:30. Vi har aftalt at mødes deroppe klokken 12:00 for lige at snakke om fremlæggelsen inden den egentlig skal forgå… Hvem der skal sige hvad osv… Så ja… Jeg kan tuller rundt her hjemme til klokken 11:30 ca. Og jeg har endda min mors bil, så det er bare lækkert.

Jeg ville egentlig gerne have smidt et billede ind som jeg tog i morges, men min HTC gider åbenbart ikke snakke sammen med min MAC -.-” FUCK YOU HTC SMART! … Jeg må lige spørge Høgh hvordan hun mon gjorde “/ … Men det jeg ville have smidt et billede ind af, var af Aalborgs gader klokken 06:00 i morges… Øde… De eneste mennesker der var i gaderne var skraldemænd, og én person der var ude og løbe… Ihvertfald af hvad jeg så. Hvad jeg så lavede i Aalborgs gader klokken lort om morgnen? Det skal jeg fortælle dig. Min mor skulle med toget klokken 06:17 i morges og ville gerne være dernede i god tid (hun kom der ned i FOR god tid… Men sådan er det jo…)… Hun havde jo så sovet hos mig, så jeg skulle køre hende derned. Jeg vågnede klokken 05:25. Lavede en kop tea til hende, børstede tænder (fordi jeg havde en klam smag i munden) og gik i seng igen fordi hun bedte mig om det ^_^” … Jeg sov så kun 10-15 minutter hvor jeg havde et rigtigt slemt mareridt. Det fik mig til at stå op og få tøj på. Jeg orker ikke lige at komme nærmere ind på mareridtet… MEN… Så kørte jeg min mor ned til toget. Der var hun klokken 06:00 og så kørte jeg op til min gamle skole og parkerede fordi det er et af de eneste gratis steder i nærheden af hvor jeg bor, efter klokken 08:00… Og jeg skulle jo holde der længere ind til klokken 08:00. Men skolen ligger en 5-10 minutters gågang fra hvor jeg bor, så jeg fik oplevet Aalborg en tidlig tirsdag morgen… Mennesketomt.

Nu tror jeg at den står på et dejligt varmt, langt bad :D Jeg skal rigtig nyde denne morgen, for efter skole skal jeg jo direkte videre på arbejde, så dér bliver der ikke meget karma og nydelse XD Og jeg har jo ikke bilen på hjemvejen… Sååååeee… Det betyder hjemem omkring klokken 21:00… Men mon ikke jeg kan holde mig vågen til ‘Kontant’ i aften ;D ÅH gud, jeg er sådan en bedstemor….

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.