Moodboard: Bedroom

Efterhånden som håndværkerne kommer længere og længere med projektet ovenpå, er jeg begyndt at drømme lidt om hvordan tingene skal se ud. Jeg har i den forbindelse lavet et lille moodboard til vores kommende soveværelse. Jeg elsker at arbejde med moodboards, og gjorde det meget i forbindelse med min uddannelse (og arbejde) som multimediedesigner.

Noget af det jeg elsker ved moodboards er at de ikke nødvendigvis skal indeholde præcis det produkt man vil bruge i fx. inretningen i et soveværelse, men nærmere indeholde følelser farver, og former, som man tænker vil indgå i indretningen.

Jeg kunne godt mærke at jeg var lidt rusten i at lave moodboards. Det vækker ikke helt de følelser, som jeg gerne vil have mit soveværelse skal ose af… Men det er da på vej derhen af.

Jeg ønsker ikke et stort og lyst soveværelse som jeg havde i min lejlighed. Jeg ønsker i stedet et hyggeligt soveværelse i varme farver… Tror jeg da! Meget kan nå at ændre sig inden jeg når til indretningen (ups!). Men som det er lige nu, tænker jeg at jeg vil have et soveværelse i grønne, brune, og støvet rosa farver. Gerne med lidt rå elementer, som fx. træstubbe, eller råt træ.

Skoven skal være et centralt element i mit soveværelse. Jeg leger endda med tanken om at lave en stor væg i soveværelset med enten en tapetseret (eller malet) skov på.

Mulighederne er mange! Jeg glæder mig til rigtigt at kunne slå mig løs, når håndværkerne er færdige! De gør heldigvis et godt (og hurtigt) stykke arbejde, så det vare nok ikke mange uger, før jeg skal gøre tanker til handling, i forhold til indretningen af soveværelset.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Moodboard: Bedroom

  1. Det lyder som en helt fantastisk farvepalette! I skovens dybe, stille ro kan man kun finde hvile.. Glæder mig til at se hvad du finder på :D

    1. Tusind tak søde Høgh :) <3
      Jeg håber det bliver godt :D Jeg har i hvert fald en masse idéer, og så må vi se hvad der kan blive ført ud i livet :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.