Dagens blog kommer hvad man kan kalde, tidligt her til morgen. Det gør den fordi jeg rent faktisk har fri i dag… MEN jeg har en masse jeg skal nå. Jeg er efterhånden ved at være godt med (stod op for en time siden – dvs. klokken 8:00). Jeg har til klokken 14:29 hvor jeg skal med bussen på arbejde. Jeg skal møde på arbejde fra klokken 15:00 til klokken 19:30. Derefter skal jeg hjem til de gamle. Ikke at de er hjemme … De er til julefrokost. Men det er så jeg kan låne deres bil hen til dem, og låne den på arbejde igen i morgen tidligt. Jeg skal møde klokken 7:50 i morgen tidlig, så jeg skal tidligt op. Jeg har fri klokken 16:15, og skal derfor drøne alt hvad jeg kan hjem til de gamle efter arbejde, og gøre mig klar til gallafesten i Føtex. Jeps… I morges samles 12.000 ansatte i Føtex og fejre deres 50 års jubilæum… Og det har jeg 1,5 timer til at forberede mig til, da busserne kører fra Føtex klokken 17:30… Hvis vi regner kører tiden frem og tilbage med… Så har jeg ca. 30 minutter der hjemme til at komme i bad, få kjole på, ligge make up og sætte hår… Fedt -.-” Jeg tror jeg laver den snedige med at få sat hår INDEN jeg tager på arbejde i morgen. Dvs. jeg regner med at flade det i aften, og så skal jeg nemlig kun lave prinsessekrøller i det i morgen… Og det tager ingen tid at få tøj på… Det er mest det med makeuppen der bliver svært at nå… Men nu må vi se.

Jeg har fået pakket make up, hårgrej, osv. ned… Kjolen venter jeg med til sidst. Er godt nok ked af at skulle pakke den ned i en taske, og skulle have den med på arbejde :( Men det er der vel ikke noget at gøre ved. Det må jeg bare leve med… Tror heldigvis at den er af så fint stof at den ikke rigtig kan blive krøllet :) Det er da et plus. Men stadig. Den har sådan lidt palietter oppe i toppen (Se den i blogindlægget ‘Et halvt år fyldt med kærlighed’), og dem vil jeg jo helst ikke have falder af… Jeg pakker den ind i en pose så den ikke bliver beskidt ihvertfald… Og så ALLER øverst i tasken. Nu skal jeg heller ikke være alt for hysterisk :)

… Og så vil jeg gerne runde af med at rose min nabo for ikke rigtig at holde nogle fester mere… Og samtidig vil jeg gerne blænde min overbos ansigt, for at vække mig, med at holde fest ovenpå klokken 01:00 en torsdag nat… Han burde da bare slåes XD Kæft jeg hader menneskeheden nogengange! Så svært kan det da ikke være at vise hensyn?!?!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.