Så starter jeg i praktik igen i morgen. Denne gang, dog kun i to dage. Det er det samme sted, som jeg var i praktik, i en uge, sidst (Praktik i morgen…); Ortopædkirurgisk ambulatorium. Jeg glæder mig til at hoppe i sygeplejerske uniformen, og få noget “hands-on” erfaring, i stedet for al den teori! Jeg er typen som lærer bedst, ved at gøre tingene, i stedet for blot at diskuterer hvorledes det kan/skal gøres. Selvfølgelig er det rart, og ikke mindst vigtigt, at have noget fagligt viden bag – men den kliniske praktik er nu stadig noget sjovere! ^_^

Torsdag kan jeg så dele med jer, hvorledes min modul 1 eksamen gik (Så er det overstået…). Min vejleder kom lidt med et vink i dag, omkring det var gået med vores gruppe – men dét vil jeg vente med at dele med jer, til jeg ved hvorledes mit eget resultat ser ud. Uanset hvorledes det er gået, så er jeg fortrøstningsfuld, over at jeg i det mindste kan mit stof, og nok skal klare eksamen hvis jeg skal til “omprøve”… Det var selvfølgelig super træls at klappen bare gik ned, da jeg sad til eksamen – men jeg fik da skrevet en smule de sidste 45 minutter, og så må vi jo bare håbe at det er godt nok :)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(9) Comments

 1. Hej!

  1000 tak skal du have – jeg er også over-lykkelig over at eje den :-)

  1. admin says:

   Ja det kan jeg virkelig godt forstå du er :D
   Den ser også ud til at være ret “facon syet”, på trods af at det er en frakke… Nice :D

 2. Hvor lyder det spændende :)

  Hvis du har lyst skal du være velkommen til at kigge forbi min blog og deltag i min konkurrence: http://www.karina-blog.dk/send-en-tanke-konkurrence/

  1. admin says:

   Jeg vil da lige tage et kig forbi, engang når jeg har tid :D

 3. Det er den også :-) Det er dét jeg elsker ved MK – han forstår virkelig at dyrke den kvindelige skikkelse og fremhæve den feminine form i al hans tøj :-)

 4. Jeg håber med dig, med din eksamen :) men det bliver nu også spændende at høre om det praktik. Er det ikke noget med fodknogler? Eller fødder i hvert fald. Mener mim søster har været ved sådan en… læge, ganske vist, ikke kirug. Der er vel forskel. Uh, det trigger min nørde-nysgerrighed :D

  1. admin says:

   Jeg skal ikke kunne sige, om der ikke også er en afdeling som hedder det samme, eller noget lignende, som har med knogler i fødderne at gøre – men det Ortopædkirurgisk ambulatorium jeg kender til (og skal være på) har med hofter, knæ og skuldre at gøre. Farsø sygehus har speciale i kunstige hofter mv.
   Jeg skal så også lidt på traume ambulatorium (brud) :) Det er det mest spændene ^_^

 5. Du smiger, din charmør you <3

  Prøvede at gå efter noget naturligt. Har ikke makeup på eller noget og er ret tilfreds med hvad jeg kom frem til.

  God fornøjelse med praktikken n__n

  1. admin says:

   Det er virkelig et godt billede!
   Dine øjne ser enorme ud, selv om du ikke har mascara eller noget på! Det er for nice ^_^ Ville ønske jeg også kunne rocke det heeelt naturlige look! Du kan i hvert fald :D

   Og tak! Jeg glæder mig også rigtig meget til at komme af sted lige om lidt ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.