Digte er ikke helt mig. Og dog… Af og til finde jer nogle smukke digte jeg godt kan lide. I lang tid har mit ynglings digt været nedstående (som er fra en flad gyserfilm kaldet Stay Alive, som jeg var helt vild med da jeg var yngre XD – Men uanset hvad, så syntes jeg stadig at digtet er fantastisk):

Come to me, clouds.
May you rise as an evil storm born to rip them open.
Let the cover of night bear witness and destroy those who resist so they shall harm me not.
Let the blood of many cleanse me, preserving beauty eternal, I pray you.

Men jeg har faktisk helt tilfældigvis fundet en lille digter på Deviantart, som jeg syntes har skrevet et par fantastiske digte. Jeg havde faktisk set hendes bruger før… Men så glemte jeg alt om hende igen. Hun hedder XoShadyBaby22oX derinde. Hvis man er til lidt dystre digte som jeg er, så syntes jeg bestemt at man skal tjekke hendes profil ud… Og hvis man vælger at gøre det, så hop lige forbi The Mask, som er et andet digt jeg er helt vild med, af hendes. Men det er ikke lige dét digt jeg forelskede mig aller mest i… Det var dettte:

Slit
I’ll slit your wrist, if you slit mine//
Let our blood drip and let it combine//
Now people will know, this is a sign//
To tell everyone that we’re not really fine//

We have each other, but we seem to be alone//
Invisible to the eye, and to the mouth unknown//
We’re not really different, everyone’s a clone//
We’ll just have to make it all on our own//

We’re alone now but there will be plenty in hell//
Plenty more who gave up and fell//
We won’t be the only ones to dwell//
And to welcome the day we say farewell//

So here’s the knife, put it to good use//
Cut for me, I can handle the abuse//
Sink it in and let the blood run loose//
Just do it, there’s really no excuse//

We will die together, I’ll take you with me//
It’s the only choice we have to finally be free//
I know it won’t work to run away or flee//
Do this and the world will finally let us be//

Now all our screams that everyone ignores//
Will be heard so well they’ll break down doors//
Just one more cut and we’ll hit the floors//
So you slit my wrist, and I’ll slit yours//

Fantastisk ikke?!?! Ö … Så rørende. Tjek evt. nogle andre digte ud som jeg har fundet på Deviantart: The Mask, Not Even A Cry, One More Hope.

Hav en dejlig weekend… Jeg er endelig ved at komme ovenpå igen :D Næsten ikke mere ondt i maven! :D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.