Så er jeg på vej hjem fra Hjørring. Hold kæft mine fødder er kolde XD De støvler jeg har på, kan åbenbart ikke rigtig holde fugten fra sneen ude. Øv øv -.-” … Mit tog er 16-20 minutter forsinket, så jeg er først hjemme omkring klokken 9:10 eller sådan noget. Det er ret sent i forhold til hvad jeg plejer. Men det er sgu fint nok. Jeg har taget toget en time tidligere end jeg ellers ville. Nicki skulle alligevel afsted hjemmefra klokken 07:20, så kunne jeg også lige så godt komme afsted.

Okay jeg endte så med at måtte fylde mindre fordi der var en pige der ville sidde ved siden af mig, og fylde over halvdelen af bordpladsen i toget (selv om der var masser af ledige pladser), så jeg var simpelthen nødt til at pakke min computer sammen resten af turen hjem.
Jeg var hjemme omkring klokken 09:10. Altså helt hjemme i lejligheden… Og damn jeg blev glad :D Min mor og Bøje har fået sat skabe op og sådan noget, og har endda pakket de sidste papkasser ud :’D Her er bare så fint nu! Det begynder faktisk at være et hjem nu ;D Haha! Det har også fået mig til at bestemme mig til at gøre hovedrent, hvis altså mine gruppemedlemmer og jeg bliver færdig for i dag, i nogenlunde tid… Ihh :D Jeg håber Nicki kommer i dag (det gør han måske – det kommer dog lige an på noget skole halløj, og sådan noget, om han får mulighed for det), så han kan se hvor fint og hyggeligt her er blevet!

Det er altså helt utroligt at kunne se sin sofa nu… Den var dækket af kasser før. Også lidt pinligt ^_^” Var nemlig lige nødt til at tørre den af for støv da jeg kom hjem. Bøje havde skrevet ”Hjælp” i støvet i den ene side… Der var liiidt for stor kontrast imellem bogstavernes renhed og støvet på selve sofaen XD … Men noget af det der er aller mest fantastisk må dog være mit klædeskab… WOW! Det er tydeligt at det er min mutter der har været i gang dér ^_^” Ville ønske jeg kunne tage et billede og smide ind, men igen… Jeg kan ikke finde kablet til mit kamera -.-” … Men damn mit klædeskab er ryddeligt! NU er det også overskueligt at holde det, så nu er der INGEN undskyldninger ;D

Jeg vil få spist færdig (havregrød), inden mine gruppemedlemmer kommer her om 10 minutter. Vi er i gang med eksamensprojekt. Det bliver godt at få ordentlig gang i processen…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.