Som man også kan læse i mit blogindlæg fra d. 17/11-2010 ‘CoolStuff blogtester – Det er mig ;D‘, har jeg fået lov at teste en række ting fra Coolstuff.dk. Jeg valgte at teste 2x Varmehjerter, og en Pusteabe negletørrer. Begge ting kan findes i kategorien ‘Julegaver til hende‘.

For at det ikke bliver for uoverskueligt har jeg valgt at ligge ud med at anmelde varmehjerterne. Jeg har lagt et billede ind fra Coolstuff.dk’s egen hjemmeside, da jeg ikke kan finde kablet til mit eget kamera. Det skal dog siges at hjertet på billedet ser ud til at fyldt med langt mere ‘masse’ end det egentlig er. Ikke at jeg syntes det har været et egentligt problem, men kan virke en smule skuffende, lige når man ser hjertet.

Jeg købte varmehjerterne til det formål at jeg ville kunne bruge dem på ømme punkter på kroppen (som en slags varmepude til et lille område), og til at putte i mine sko om vinteren så de var dejlig varme når jeg skulle have dem på.

Coolstuff’s hjemmeside reklameres det med at hjertet holder varmen i 20-40 minutter. Denne oplevelse har jeg dog ikke haft. Hjertet holdte max. varmen ordentlig i omkring 10 minutter hos mig. Tilgengæld blev den da også dejlig varm som der reklameres med, og jeg må indrømme at jeg elskede den i den korte tid den dog varede.

Dog blev jeg enormt skuffet. På Coolstuff’s hjemmeside står følgende: “Når hyggestunden er forbi, og temperaturen falder, bliver væsken fast. Det gode ved denne hyggelige ven er dog, at du kan anvende den igen og igen. Læg den i kogende vand (det nemmeste er el-kedlen), så bliver indholdet flydende igen, og du kan derefter når som helst trykke på metalknappen for at varme hjertet igen. Tænk, hvis mennesker kunne varmes lige så nemt!”
Dette var ikke hvad der skete med det af hjerterne jeg indtilvidere har testet. Jeg er ikke klar over om det er en defekt i mit varmehjerte, men korrekt som der står skrevet blev mit varmehjerte hårdt efter brug. Jeg lod det derefter ligge lidt hvor efter jeg hældte kogende vand over den, hvorefter den blev blød som den skulle… Men derefter gik det galt. Jeg klikkede ikke på metal dutten i hjertet, og den blev egentlig heller ikke varm, men efter den ikke var varm fra det kogende vand, blev den igen stenhård. Den kunne altså ikke bruges igen da jeg lystede… Jeg prøvede op til flere gange men uden held.

Alt i alt kunne varmehjerterne godt bruges til de formål jeg gerne ville have brugt dem til. Men det er besværligt at jeg skal varmehjertet op lige inden jeg skal bruge det, med kogende vand, for så ryger pointen af det smarte ved at kunne klikke på metaldutten og så kom varmen.

Jeg har tænkt mig at teste det andet hjerte i morgen. Virker det på samme måde som det hjerte jeg har testet nu, går jeg udfra at det ikke er fordi det første hjerte er defekt, men det ganske enkelt bare er sådan det fungerer… Der vil komme en opfølgende kommentar omkring dette, i morgen eller tirsdag.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.