Har været på arbejde… Og jeg er sååååeee træt og kold! Det er en time siden at jeg kom hjem, og jeg er stadig ikke blevet varm endnu -.-” Jeg hader vinteren – kulde, glathed, osv. osv…. Bla bla bla…. Jeg tror jeg finder vej ud i badet O_o … Jeg tror simpelthen det er den eneste måde jeg kan få varmen på. Selv om Nicki ligger og griber fat om mig hvert andet sekund XD Han er blevet færdig med Harry Potter bogen han var i gang med, så han er nok restløs uden XD haha!

Apropro Nicki… Vi har været sammen i 1 år i morgen ^_^ … Jeg har det som om vi har været sammen i 150 år ^_^” Okay måske lige lidt overdrevet… Men jeg har det som om vi har været sammen længe :) Jeg elsker ham. Og jeg glæder mig til at holde jul med ham i år!! :’D

Jeg vil slutte… Og hoppe i bad tror jeg ^_^ … Ja… Bad!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.