Se vores eksamensprojekt ^_^

Åh gud hvor er der ikke meget at være total optur over lige nu ^_^” Jeg sidder mutters alene i min lejlighed og rådner op. Er lige kommet hjem oppe fra Simon, hvor vi har lavet projekt. I aften står på at lave så meget af de lektier jeg har for til på lørdag. Vi skal skrive hver i sær hele i morgen, men så vil jeg heller skrive en masse her i eftermiddag, og sove en masse i morgen, og håbe på at mit humør bliver bedre… Lige nu er jeg godt nok helt flad. Jeg gider ikke noget, gider ikke snakke med nogen, gider ikke se på nogen, gider ikke være i nærheden af andre mennesker… Men samtidig gider jeg heller ikke at være alene. Jeg er ikke ked af det… Men jeg føler heller ikke noget… Overhovedet. Ikke andet end udmattelse.


Vi er færdig med vores hjemmeside til projektet, så nu mangler vi bare at få skrevet resten af rapporten. Hvis du har lyst til at se vores produkt, og evt. komme med noget feedback, kan du se den Hér.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.