Jeg gider ikke skrive i dag. Er stadig total nede, og jeg gider ikke udpensle smerten i mit hjerte yderligere… Eller tomheden. Fraværet af noget inden i. Noget der er blevet taget fra mig… Jeg skal desuden bruge dagen på at skrive det sidste projekt halløj. Det jeg mangler at skrive er noget jeg ikke kan finde ud af -.-” Sad ved 01:00 tiden i går, og prøvede at lave det. Gik ikke så godt. Men jeg har også bestemt mig for at bruge i dag på at vaske tøj. Hm. Får ikke tid på andre tidspunkter før jul. Ja det er min dag. Faktisk ville jeg ønske min dag så således ud: Der var en sten… Som der var noget mos på… Det mos det var mig. Og så bredte jeg mig lidt… Bare en lille smule. Og det var så den dag ;D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.