I dag har jeg været i skole. Det eneste højdepunkt fra skolen, som der er at fortælle om, var at Fannie og jeg spillede counter strike i kemi timen ^^” ubs… Det var meget… Festligt. Ellers har det bare været en rimelig middelmådig dag. Føler ikke at jeg har fået lavet en skid af værdi, og alligevel er jeg ved at dø af træthed -.-”

Jeg var på arbejde i dag. Vi var kun 2 på kasselinjen de sidste 2 timer, så der var godt nok noget at lave. Det gik faktisk godt i dag. Jeg er blevet meget bedre. Der er så mange ting jeg er langt mere sikker i nu. Faktisk forklarede jeg en anden, hvordan man slog “gruppenummer” ind, lige da jeg mødte ind. Wow… Haha… ^^” Det er faktisk det, som jeg syntes er sværest. Dét og så når de vil betale med udlandske valuta (Lærte jeg i dag). Kæft det er besværligt -.-” Ja så var det meget nemmere på Mc Donalds, hvor man bare skulle trykke på én knap for at få det til at virke. Haha.

Jeg er blevet total fed :( … baah… Kan slet ikke tage mig sammen til at spise sundt. Bliver ved med at æde som et svin. Og dikker sodavand. Og juice… hele tiden… :'( Gider ikke ud og svømme med klassen i morgen. Ikke når jeg er å fed, og dem jeg plejer at gå med i klassen bliver ved med at blive væk “/ Jeg gider ikke stå der, bleg og fed, foran nogle tøser jeg overhovedet ikke snakker med. Baaaaah! Det kan godt nok gøre mig irriteret at tænke på. Hvem fandt også på den dumme idé med at vi skulle ud og svømme >.<” !

Jeg skal igang med noget dansk analyse noget, som jeg rigtigt skulle aflevere i morgen. Det når jeg så ikke. Så nu bliver den afleveret onsdag eller torsdag i stedet >,<” Det er også første gang at jeg kommer til at aflevere dansk forsent. Damn… Jeg bliver slagtet alligevel ^^” haha! Men jeg kan ikke holde ud at lave det crap ret længe i aften, for jeg er total smadret, og træt og.. arg… Ses fouks!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.