Wow så er endnu et år gået! Og jeg må sige, der er masser at kigge tilbage på med glæde. I året 2010 havde jeg min første nytårsaften med Nicki. Den var lige så skøn som denne. Endnu engang sprang vi sammen ind i et dejligt nyt år, og jeg tror bestemt ikke det bliver det sidste nytår vi får sammen. Det ved jeg faktisk. Det bliver endnu et fantastisk år ud af mange!

Selv om jeg i år 2010 har mange fantastiske minder, ikke mindst sammen med Nicki, har jeg også minder der er knapt så mindeværdige. 2010 var nemlig året hvor jeg mistede min Acer computer. Den brændte sammen fra den ene dag til den anden, og måtte låne mig frem til en knap så god computer. Hjemmesiden stod i denne periode en smule stille, da jeg manglede filer, billeder, og programmer som forsvandt sammen med den gamle computer. Det så temmelig sort ud, da jeg på daværende tidspunkt (05 januar) ikke havde råd til en ny computer, og ikke forventede at få det inden for det nærmeste år… Sammen med computeren forsvandt vigtige notater til de eksamener jeg senere på året skulle gennemføre.

Selv om tabet af min elskede computer (som faktisk ikke var så god igen, fordi Acer-computere er lort computere af lorte kvalitet) måske kan betragtes som en personlig tragedie (Ja! Jeg havde brug for min egen computer XD) oplevede jeg andre uheldige episoder i året 2010. Ikke kun ulykker der gik ud over mig selv, men også over andre. Allerede i starten af året (for at være mere præsic, så den 20 januar) havde jeg allerede oplevet 3 trafikuheld! Der var heldigvis ingen der kom til skade, men tænk engang – 3 trafikuheld på 20 dage… 2 af dem jeg så køre galt kørte også ret uansvarligt i forhold til hvordan forholdene var i januar. Der var jo sne som der også er i år. Men den sidste billist kørte faktisk lige så stille, bilen kørte bare pludselig i grøften. Man skal passe på sig selv! Og i januar 2010 kunne jeg derved for en gangs skyld føle mig utrolig heldig, da jeg ikke selv kørte galt én eneste gang.

I januar 2010 var formentlig også den sidste gang jeg kommer på skiferie i mange år. Men til gengæld havde jeg en skøn tur. Jeg havde lidt problemer med min knæ, som jeg har hvert år, men det er langt fra den tur hvor jeg har haft størst problemer. Faktisk var det en hel fantastisk tur – men det var samtidig første gang jeg skulle være væk fra Nicki i lang tid, så det var rigtig hårdt, da man samtidig har begrænset kontakt. Men man var jo også nyforelsket dengang ;D. Det var i hvertfald en fantastisk tur, og jeg har aldrig haft det så sjovt i en funpark, som jeg havde med Rebecca. Vi fik taget rigtig mange hop, og syge sving. Vi kørte endda over en slags hængebro.

2010 har også været året hvor mine søvnproblemer for alvor har trådt til igen. Det har budt på at vågne ca. hvert 15 minut, hvilket total smadre ens søvn… Men det har også budt på en masse syrede drømme, som jeg har været hurtig til at skrive ned, så de ikke blev glemt eller forvrænget. Jeg har aldrig været så ked af at have mareridt da jeg syntes de kan være ganske spændene, og er faktisk glad for at jeg fik skrevet dem ned. De mest syrede kan du læse her: ‘Jagtet hele natten!‘, og her: ‘Denne gang var det så zombier‘, og året 2010 har dermed båede budt på zombier, vampyrer og alt muligt andet crazy.

Men pjat til side! Den 1. februar skete den største omvæltning nok i min tilværelse, for dette var dagen hvor jeg fik nøglen til min første lejlighed. Jeg har altid haft det godt hjemme, men dette er alligevel det mest fantastiske der er sket i mit liv. Dette var dermed en af de ting der gjorde år 2010 til et af de bedste år nogensinde… Jeg flyttede jo dog ikke ind i lejligheden d. 1 februar. Faktisk overnattede jeg for første gang i lejligheden sammen med Nicki d. 07 februar… Men der var jeg heller ikke flyttet ind.

Jeg husker d. 07 februar meget tydelig – hvilket ikke ligner mig. Faktisk havde jeg haft en rigtig uheldig aften til at starte med. Jeg var ked af det. Jeg havde vidst haft en diskussion med min mor omkring et eller andet fuldkommen ligegyldigt. Men aften blev redet ved at Nicki og jeg var i biografen og se Sherlock Holmes denne aften – og ved at vi bagefter tog hjem i min lejlighed og sov på luftmadresser. Der var skide koldt, og vi havde ikke andet lys end to fyrfadslys… Men vi havde en skøn aften. Det var en fantastisk følelse at sove i min egen lejlighed for første gang.

d.02/02-2010 var der snestorm. Det var min fødselsdag, og jeg var i Hjørring… Jeg skulle have været på arbejde om eftermiddagen, men togene kørte ikke og jeg måtte ringe og sige at jeg ikke kunne komme. Det blev dermed til den bedste fødselsdag nogensinde. Ikke fordi der skete noget stort og spændene, men fordi jeg fik lov til at være fanget i Hjørring hos min dejlige kæreste, som hurtigt formåede at klaske en fødselsdagsplan sammen for mig. Jeg fik fantastiske gaver, og blev passet op i hoved og røv (som altid), og Nicki købte ulækkert junkfood til os… Det var en dejlig dag, og jeg takker stadig vejr guderne, bare denne ene gang, for at give os en snestorm. (Se hvad jeg fik i gave her: ‘Min 19 års fødselsdag‘)

I forbindelse med at vi skulle flytte mine ting ind i den nye lejlighed d. 13 februar, skulle jeg have hentet mit hamster, Ryuzaki, hos min ekskæreste, Mikkel, hvor det stadig stod. Dette skulle forgå dagen før flytningen, altså d 12 februar. Det viste sig så desværre da jeg nåede op til Mikkel at Ryuzaki var død i den forgående uge, og at han ville fortælle mig det ansigt til ansigt i stedet… Jeg må dermed i endnu en nytårstale sige farvel til et af mine elskede dyr :( I år 2009 var det mit andet hamster som eller blev 5 år, Bette, jeg måtte sige farvel til, og i år er det så Ryuzaki som ikke engang blev 1 år :( … Ryuzaki var et dejligt hamster, og selv om jeg længe har overvejet at få anskaffet mig et nyt hamster har jeg ikke haft lysten nok til at få det gjort. Det var simpelthen for trist at jeg ikke nåede at have Ryuzaki i længere tid.

Som sagt flyttede vi mine ting ind i lejligheden d. 13 februar. Det var en stressende affære. Men alligevel super skøn. Jeg husker hvordan jeg nød at gå rundt og pakke lidt ting ud hist og her. Det var en dejlig oplevelse nu snart at skulle flytte ind, og have et sted helt for sig selv… Jeg havde dermed også min første nat alene i lejligheden d 14 februar, og det var super fedt! Lidt tomt, og man skulle vænne sig til at der var andre lyde inde i byen, men som sagt… FEDT!

… Men faktisk blev de sidste ting først pakket ud d. 29 november 2010… Dvs. mere end et ½ år efter jeg flyttede ind. Pinligt. Men det er en helt anden historie. Men at det rent faktisk skete skal Bøje og mor dog alligevel have en tak for. Endelig blev min lejlighed et rigtig hjem, og ikke bare en slags midlertidig løsning inden jeg engang skal videre i livet.

d.19 februar blev det første 12-tal til samlingen høstet. Det skulle senere vise sig at blive et ud af mange. Det første 12-tal, og dermed den første afsluttede eksamen i år 2010 var SSO (større skriftlig opgave). Jeg havde skrevet om industrialiseringen af japan. Et spændene valg. Men jeg må indrømme jeg aldrig havde forventet et 12-tal. Jeg husker meget tydligt da jeg fik afvide jeg fik 12. Jeg troede det var løgn. Samtalen med min lærer forgik nogenlunde således:
KS lærer: ,, Du skal have dette i baghovedet når du får din karakter; Du har selvstændigt lavet din rapport, og du har ikke fået særlig meget hjælp. Du har stort set selv lavet din proplemformulering, og har faktisk ingen hjælp derudover fået.”
Simone: ,, Damn… Det lyder sgu ikke godt!”
KS lærer: ,, …. Du får 12!”
Simone: ,,Hvad fanden! Fuck hvor nice! ej hvor vildt!”
Sikke en fantastisk dag… Sikke et dejligt år, det der år 2010…

Men 2010 bød også på sjove, og måske lidt underlige hændelser. d. 20 februar var jeg strandet på mit arbejde. Jeg stod længe og ventede på bussen, men fandt så ud af at den ikke ville dukke op… Pga. sne. Dette var dermed en af de gange jeg IKKE takkede guderne for snestormen. Jeg fik heldigvis fat i min storebror som sendte nogle sine venner ud efter mig… Da jeg var på vej ned i mod Føtexs parkeringsplads hvor jeg skulle hentes af drengene opdagede jeg denne stakkels kvinde der stod og trippede ved busskiltet. Jeg henvendte mig til hende og fortalte hende at busserne ikke kørte. Hun kiggede undskyldende på mig – ikke dansker. Jeg prøvede derefter at forklare hende på engelsk at bussen ikke kørte… Men hendes engelsk var lidt gebrokken. Jeg tror faktisk hun var russer. Vi døbte hende i hvert fald senere ‘russeren’. Jeg fik hende med ned til bilen, og hun fik lov til at køre med. Drengene begyndte at snakke til hende fordi de troede det var en fra mit arbejde… De vidste ikke før lidt senere at det var en vildt fremmed pige jeg havde samlet op… De blev lidt sure ^_^” Men hvad fanden! Den stakkels russer skulle da ikke stå der og fryse! Så i år 2010 reddet jeg en russer ;D

Nævneværdigt er det måske også at snakke en lille smule omkring min timing… D. 22 marts lå jeg syg hos Nicki. Det er ikke så meget det faktum at jeg lå syg igen – da jeg nærmest konstant gør det, og 2010 ikke var en undtagelse… Men min sans for DÅRLIG timing kommer ind i billedet her. D.22 marts lå jeg meget syg hos Nicki… Opkast og hele møget. Jeg havde taget op til ham og havde pludselig fået det rigtig dårligt i toget, og det var bare blevet værre og værre. Og meget syg blev jeg altså… Den dårlige timing lå i at Nicki blev smittet, og dermed lå syg d. 26 marts som altså er hans fødselsdag… Damn… ‘Heldigvis’ havde han det værst den 25, og var i bedring d. 26, men stadig… Så kan man godt nok snakke om dårlig samvitighed. Så året hvor jeg havde den bedste fødselsdag nogensinde… Gav jeg min kæreste en lidt mere fesen ^_^”

… Nicki var dog på fode igen d. 29 marts i hvert fald. Jeg nævner ikke d. 29 mart fordi der skete noget utroligt den dag, udover at jeg nok lige tog Nickis ære fra ham den dag, i spillet Naruto-Arena, som skal nævnes fordi det er det mest spillede spil i år 2010 af mig! Selvfølgelig er der blevet spillet en del Sims 3 (og det er da også det fortrukne her i starten af år 2011), og Diablo II Lord Of Destruction, men ingen af spillene har i år 2010 kunne hamle op med Naruto-Arena som bla. Har været den fortrukne tidsfordriv i kedelige skoletimer. (Læs om hvordan Nicki tabte sin ære (og se billeder) her: ‘… Og det var så Friis (og Nickis ære)‘.

Tiden fløj afsted i år 2010, og pludselig skulle skolen snart afsluttes! Dette betød også galla, og den perfekte gallakjole skulle dermed findes. Den BLEV faktisk fundet. Den var perfekt, og blev fundet den 1 maj. Billeder kan ses her: ‘Et halvt år fyldt med kærlighed‘. Den 1 maj var samtdigt Nickis og mins halvårsdag. Ikke at vi fejrede den helt vildt, men vi havde en dejlig aften for os selv, og den var også ganske mindeværdig i det herlige år 2010. Tiden fløj virkelig afsted!

15 dage efter Nickis og min’s halvårsdag mødte jeg faktisk Nickis mormor. Jeg har ikke mødt hende siden, og det var første gang jeg nogensinde mødte hende. Det lyder måske ikke så spændene at møde en mormor, men det var nu under ganske sjove forhold. Jeg sad ved kassen i Føtex, da en kunde pludselig spørger mig om jeg er kærester med Nicki. Hun kunne kendte mit navn, og Nickis mor havde vidst vist et par billeder af mig… Det var meget sjovt. Det var altså Nickis mormor.

Så pludselig d. 26 maj 2010 bummede en eksamensplan ind hos os! Panikken spredte sig i klassen, og vi skulle pludselig forholde os til at eksamenerne startede allerede i samme måned… Især EP eksamenen og psykologi eksamen bragte meget stress med sig, og man kunne virkelig læse i mine blogge hvordan panikken spredte sig. Det endte dog ud med 12-taller i begge fag – og panikken var dermed ubegrundet… Så det hele gik jo så fint, og d. 18 juni kunne man dermed se de endelige resultater af eksamenerne her på bloggen (‘Karakter og eksamensplan opdatering‘)

Jeg kunne d. 22 juni 2010 kalde mig student. Dette var i sandheden et glædens dag. Det blev et 10-tal i mundtlig engelsk der blev skrevet i hatten. Det var fantastisk endelig at være færdig, så jeg kunne begynde på noget nyt! Men mest befriende var det at være færdig med alle de stressende eksamener… Jeg er glad for det ikke bliver på samme måde i år 2011.

I år 2010 blev en kæmpe følelse af skam lettet fra mine skuldre. Jeg har altid følt mig anderledes end andre pigere på min alder. Jeg får bla. Mere hår end andre piger, har mindre bryster i forhold til min størrelse, og så sætter ALT mit fedt sig KUN på det aller farligste sted, nemlig maven… Jeg har altid skammet mig over alt dette, og det hjalp mig dermed at få afvide d. 08 juli, at jeg led af PCOS (Poly Cystisk Ovarie Syndrom). Det betyder jeg har for mange mandligehomoner, og ved at finde ud af dette kunne vi heldigvis starte den rette homonbehandling… Det har hjulpet mig meget resten af år 2010, også fordi jeg har kunne slippe af med NOGLE af de symptomer PCOS giver.

Den 20 juli fik jeg et af mine største ønsker opfyldt! Jeg fik en længe ventet off-center piercing i venstre side af læben. Dette skulle nævnes, fordi jeg virkelig elsker den over alt på jorden, og fordi jeg håber på at kunne skrive i slutningen af år 2012, at nu blev det endelig til et snakebite ;D Billeder kan ses her: ‘Så kom billederne da endelig på nettet‘.

Så midt i august skete det… Det fantastiske man ikke havde regnet med kunne ske foreløbig… Noget af det der virkelig gjorde år 2010 helt vildt sindssygt fantastisk… Jeg fik min macbook pro 17″! Den bedste computer jeg nogensinde har haft! De første par dage hadet jeg den… NU vil jeg aldrig bruge andet en macbooks! FANTASTISK computer… Den hedder for øvrigt ‘Mac’cen’… <3

Nogen siger at jeg opfører mig som om jeg har travlt… Og jeg er da også klart den yngste i min klasse… Men jeg MÅTTE bare videre i livet. Derfor startede jeg på uddannelsen som multimediedesinger d. 1 september 2010. Det er det fedeste! Og jeg er glad for at jeg også skal bruge år 2011 på dette :’)

En helt og adeles fantastisk og uforglemmelig dag var d. 01 december 2010… Dette var Nickis og min’s årsdag. Vi fejrede det ikke. Det er der ikke grund til når vi skal være sammen i mange flere år… Men vi tog ud og spiste på vores ynglings rasturante som vi altid spiser på… Peeking House. Nu er det 2010, og vi har været sammen i over 1 år… Og jeg elsker ham stadig højere og højere, dag for dag <3

… Desværre lå jeg syg op til jul og nytår i år, men begge dage blev fantastiske alligevel. Julen tilbragte jeg hos Nicki, hans mor, og søskende. Det var en fantastisk aften med god mad, dejlige gaver, dejlige mennesker, og en helt igennem fantastisk stemning. Jeg tror ikke det bliver sidste gang at jeg holder jul med dem… Men jeg ser alligevel frem til en juleaften med min mor i år 2011.

Og nu kan jeg vidst skrive i nytårstalen i starten af år 2012, at jeg i år 2011 slog rekorden for verdens længeste blog! … Må i alle have et fantastisk år 2011! Mit bliver helt fantastisk…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. […] jeg selv har skrevet. Meget hyggeligt. Men pointen er at jeg kom til at læse blogindlæget ‘Microcuts Nytårstale‘ fra d. 08 / 01 – 2010, hvori jeg fandt ud af at i går klokken 19:00 faktisk var […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.