Januar 2011 var ret hurtigt præget af brok fra min side af. Jeg var sur og frustreret over, at jeg ikke kunne komme på januarudsalg, da mine penge gik til div. buskort. Der gik også meget tid med rejsen i starten af 2011. Nicki boede jo i Hjørring, og jeg i Aalborg. Det var en træls følelse at vide, at der i hvert fald var min. ½ år til at han i det mindste kunne flytte tættere på Aalborg.(Brok, brok, i starten af året). Det skal dog nævnes at alt ikke var så sort, at der ikke blev shoppet til januarudsalget ;)

I starten af året 2011 genfandt jeg også tiden, og ikke mindst inspirationen til at skrive igen. Min passion var i mange år, at skrive noveller og fortællinger. Jeg drømte dengang om at blive forfatter. Den drøm udbrændte dog, da min inspiration faldte år for år – og ganske enkelt fordi jeg ikke følte jeg havde tiden til det mere. Men i år 2011 fik jeg en pludselig indskydelse, og på den måde blev Min engel, til.

Hvad bedre og ikke mindst VIGTIGERE var, var at jeg i starten af år 2011, fik min lille Bady-Yagami. Han var så lille og kær. Den 09 januar, klokken 14:00, skulle jeg op og se de søde små hamster unger, og vælge hvilken jeg ville have. Det var simpelthen den bedste dag, og jeg havde mest af alt lyst til at købe dem alle sammen. Men Yagami vandt mit hjerte, og jeg forelskede mig faktisk allerede lidt da jeg så billederne på nettet. (Se billederne af Yagami som unge hér). Jeg aftalte med dem der havde avlet ham, at jeg skulle hente ham d. 23/01, og jeg må indrømme at det VIRKELIG var svært at vente! Og jeg var mere end lykkelig da jeg fik hentet ham. (Billeder fra dagen jeg fik ham)

… Noget helt andet, som meget kort skal nævnes, så fik jeg forresten også holdt min 1 års forsinket indflytterfest i starten af 2011! Seeee, deeet var floooot Simone! (Billeder fra festen kan ses hér).

Og som altid havde jeg fødselsdag år (det ville satme være mærkeligt hvis jeg ikke havde det ;) haha), og den var lige så fantastisk som altid. Jeg vil derfor bruge et øjeblik af denne nytårstale på at takke alle der gjorde min dag fantastisk. Tak! Tak til alle der gav mig en dejlig fødselsdag. (Se hvad jeg fik i fødseldagsgave hér).

En ting der måske kan betragtes som lille, MEN som faktisk har betydet RIGTIG meget i år, er den beslutning jeg tog mig d. 06 februar. Så spørger du måske, hvad kunne dog være så vigtigt? Jeg tog til cykelhandlen og fik fixet mine cykeldæk, for at spare penge på klippekort. Jeg havde faktisk nok ikke troet at jeg ville kunne holde det, men jeg har cyklet nonestop lige siden! Selv om jeg jo har haft så uendelig mange problemer med den forbandet cykel XD …
Det startede i de små, men det blev jo hurtigt til 130 km om ugen jeg skulle cykel – men det kommer vi ind på senere. Men selv om cyklingen hjalp på pengepungen, så skal vi jo være ærlige… Jeg begyndte at cykle pga. at jeg følte mig så fed og ulækker. Men for at være helt ærligt, så har dét sgu ikke forandret sig så meget i år ^^” Det kommer nok aldrig til at ske. Min vægt er gået op og ned, og op og ned, i løbet af i år. Og jeg tror jeg er sluttet af på den samme vægt som jeg startede på. Men så må vi jo håbe at år 2012 er året hvor jeg får tabt lidt af fedtet ;) Og mon ikke at jeg må erklærer det samme nederlag i 2012 nytårstalen? :D haha

Nu hvor vi er ved det seriøse, så er der da én vigtig ting fra d. 27 marts, jeg fik modet til at skrive om. Nemlig det faktum at jeg lider af PCOS, og i den forbindelse ikke har så mange kvindelige former, som jeg måske gerne ville have haft. Jeg blev mødt af ENORM venlighed, af dem som læser min blog. Det var en øjenvågner for mig, og jeg kan i dag bedre forlige mig med min krop. Tak til alle dem der forstod og støttede mig, i stedet for at fordømme mig. (Læs indlægget omkring det hér).

Men nu syntes jeg ikke at vi skal fortabe os for meget i det seriøse, og måske lidt triste. Jeg syntes i stedet vi skal kigge på en af de enorme forandringer i mit liv. D. 1 april 2011, skrev jeg et indlæg om hvor meget jeg savnede at ride. Jeg skrev om hvordan min hest var til salg, og hvor trist det egentlig var (Se indlægget hér). Hvem turde tænke på at det hele ville blive anderledes. Men allerede d. 04 april var jeg igang med at kigge efter opstaldningssteder (Se indlæg hér). Det var dog stadig mere end drøm end virkelighed. Jeg begyndte dog at tage rigtig meget ud til mine forældre hvor jeg red. Men mere om det senere… For det kommer først meget længere inde i året ;)

UHHH! I april skal det også nævnes at jeg havde den meeest fantastiske tur til Berlin med min mor! Hele den tur symboliserer, det mere og mere tætte bånd jeg har fået med min mor i årets løb. Det har været fantastisk at have hende så tæt ind på livet. Hun har været min klippe. Det er fantastisk, at tingene er blevet så meget bedre på bare et år… Men for at vende tilbage til selve Berlin turen. Så var den fantastisk, og det var på et helt FANTASTISK hotel! Har aldrig været et SÅ fancy sted. Må virkelig sige at det var en ret speciel og fed oplevelse. Det var bare en rigtig, rigtig dejlig tur, som jeg aldrig vil glemme :) Jeg ville ønske det var noget vi kunne gøre igen. (Se billeder fra hotellet hér).

Og når vi snakker om mennesker i ens liv, så er jeg da nødt til at nævne Høgh, for året 2011 var også året hvor vi endelig mødte hinanden IRL. Det var en fed oplevelse som man sent vil glemme ;) Desværre skulle jeg arbejde en del mens hun var her :( Men vi hyggede os nu alligevel, og det blev en SKØN weekend med masser af snak! :’D Tak for alle de dejlige samtaler vi har haft i år 2011, Høgh.

Men lad os hoppe tilbage til de store forandringer i mit liv i år 2011! Der er nemlig endnu en KÆMPE forandring. Nicki pakkede jo sine ting d. 08 maj… Han skulle nemlig flytte ind hos mig! O_O !!! Det var der nok ingen der havde troet om mig ^^” Men sådan blev det, og jeg fortyder det på ingen måde! Selvfølgelig kunne det være dejligt med en større lejlighed, i stedet for at bo 2 i en 1 værelses… Den 11 maj flyttede han så ind. Det var en skræmmende, men også behagelig tanke… Og faktisk var det på alle måder en glædelig oplevelse. Nicki er den første kæreste jeg bor sammen med. Og jeg håber og tror på at han bliver den sidste <3 (Se mine tanker omkring indflytningen hér).

I 2011 flyttede andre en Nicki også ind ^^” Det gjorde endnu en baby til familien. En lille Castiel :D … Jeps. Jeg fik et marsvin i år :D Og han er allerede blevet en del af familien. Jeg hentede ham d. 17 juni, og jeg var mere end lykkelig (Billeder af Castiel, fra salgsannoncen kan ses hér). Castiel har sammen med Yagami bragt mange dejlige historier i året 2011, og har jeg været nede eller træt, har de to drenge altid kunne bringe et smil frem på mine læber. I daglig tale bliver de kaldt ‘drengene’ her i huset ^^” hahaha! Vores små børn ^^”. (Se de to små drenge her).

Men en ting som har fyldt meget i år 2011, og som ikke bare kan glemmes, er min skolegang. Der har været meget at se til, og især i eksamensperioderne har jeg fundet mig selv værende meget presset. Alt er dog gået som det skulle i år 2011 for mig, jeg endte da også ud med et 12-tal på 2 semester ^^” Åhh ja… Noget af det gode ved disse nytårstaler, er at jeg har riiiiig mulighed for at kunne blærer mig med årets højdepunkter ;D Haha! Ej men det var super fedt at få 12. Jeg havde ikke forventet det, så det var vel en glædelig overraskelse ^_^ (Læs om mit 12 tal hér).

Ikke mere blær. Vi går nu i stedet tilbage til hesten. Som sagt en ting der forandrede mit liv meget her i år 2011. Jeg brugte meget af august ved mine forældre hvor jeg red. Jeg stod tideligt op, for at kunne nå at ride inden jeg skulle på arbejde, eller andet (En af mine sidste ture hjemme). Det var dejligt at få de sidste ture der hjemme, men jeg fik også mere og mere blod på tanden, hvad angik at få hende flyttet – også fordi det pludselig gik meget bedre på alle fronter hvad angår ridningen (Dressur billeder efter lang pause).
Og det skete da også! d. 24 september 2011 blev Lady flyttet (Ladys flytning). Det er en beslutning jeg ikke ét sekund fortryder. Siden d. 24 september har jeg brugt mere og mere tid hos hesten, og det er simpelthen blevet så godt. Jeg er blevet gladere for min dejlige hest, end jeg nogensinde havde turet at håbe på. Det har virkelig givet mig glæden tilbage i hverdagen. (og det skal da også lige nævnes at Lady d. 30 oktober 2011 sprang sin nye rekord i løsspringning. 110cm. Billede af Lady i sit store spring.)

Men jeg var ikke den eneste der fik glæde af hestene i årets løb. Min mor valgte nemlig d. 06 november 2011, at købe en hest; Ögrun fra Tyskerbakken (Se billeder af hesten hér). Det er relevant at fortælle i nytårstalen, da det også er noget der har påvirket mig meget. Min mor og jeg kan nu dele vores fælles interesse og det er alt for fedt :) Det har også betydet at jeg har kunne ride et par andre heste end min egen, da jeg har måtte låne nogle hvor min mors hest står. På den måde har vi fået nogle rigtig dejlige ture sammen. Det er fedt at se sin mor, kunne smide stressen fra sig, når hun er ude ved Ögrun.

Men så kom december. Hvilket betød at Nicki og jeg d. 1 december 2011, kunne glæde os over at have været sammen i små 2 år :) Tiden er fløjet afsted. Vi har oplevet så meget sammen allerede, og det er helt syret at tænke på at det kun er nogle måneder siden vi flyttede sammen. Vi har taget nogle gode beslutninger sammen i år :) Tak skat <3 for endnu et godt år. Må der komme mange flere som dette :’D <3

Og til jer der har dårlig hukommelse, så viste det sig forresten også at min hest slet ikke hedder Lady, men hedder Mariska, og er indregistreret i det hollandske forbund for welsh pony og cob. Syret, syret oplevelse ^^” Men jeg kan sgu ikke rigtig vende mig til at kalde hende Mariska. Haha. (Læs mere om det her)

Så kom julen… Det bragte dejlige gaver, dejlige oplevelser, og ja… Det var bare en dejlig dag/aften. Tusind tak til alle dem som gjorde min juleaften helt speciel og god :) <3 (Se hvad jeg fik i julegave hér).

Jeg gider forresten ikke at uddybe, da det faktisk ikke er et sjældent tilfælde, men i år 2011 oplevede jeg også følgende: Kørte galt pga. sindssyg billist i min vejbane, blev ramt at bus på vej til skole (hvilket også resulterede i smadret Mac -.-), og vred om og forstuvede min ankel. XD åhhh jeg er en uheldig freak.

Så er der vidst ikke andet at sige end… RIGITG GLÆDELIG NYTÅR ALLE SAMMEN! Jeg håber der er os alle et rigtig godt og behageligt år i vente :)!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.