Jeg er forelsket!

… I en hest ^^” Lol… Haha. Der er simpelthen den sødeste hingst ude ved min mors opstalder. Han er 7 år, blind på det ene øje… Og skal slagtes :( Han er så sød. Jeg ville ønske jeg havde råd til at have ham opstaldet. Han er den mest kærlige, og hengivne hest jeg nogensinde har mødt. Han er overhovedet ikke selv opmærksom på at han er hingst. Årh… Jeg må finde på et eller andet. Hans liv SKAL reddes!

Var med min mor ude og se hende ride undervisning i dag. Det er vildt så dygtig hun er blevet allerede. Jeg er virkelig imponeret. Men det er også den HELT rette hest hun har fået sig :) Det er som skabt til hinanden – selv om min mor sommetider ikke tror på det ^^,

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.