Sidst var det Largo… Nu er det Lady! Jeg fik lige min elskede kæreste til at snappe et par billeder i dag…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(11) Comments

 1. Nicki says:

  Der har da vist været en dygtig fotograf indenover det projekt der ;D

 2. admin says:

  Ja det har skam været alt afgørende ;D

 3. … oh, hun er også smuk :)! Hvor er begge dine heste utroligt smukke ^^

  Ja, eller – jeg kom skam i sadlen igen efterfølgende, men havde fuldstændig mistet lysten efter jeg oplevede slet ikke at kunne styre hende. Jeg tror også det var en fejl fra rideskolens side: først var det en Jysk arbejdshest! Kan ikke huske racen, men de er jo altså nogle store dyr. Dernæst var det nok en af mine videre første gange jeg rigtigt skulle trave, og fordi hun ikke rigtigt ville gav de mig en pisk i hånden for at få hende i gang. Hun travede lidt, men pludselig gik hun så amok og jeg kunne slet ikke få hende i ro igen. Jeg red kort på en anden hest herefter: han var dog veltrænet, da han havde været husarhest :) … men det kan jo ikke været rigtigt hesten skal være SÅ lydig og rolig, for jeg vil føle mig tryg ved ridning igen.

  Haha! Jeg kan da også være uheldig, f.eks. ved at få det forkerte forhold imellem mel og bagepulver… så hæver kagen etc. ikke ^^
  Pandekager! Oh yum, elsker pandekager:) haha

 4. Hey :)
  Nu svarer jeg lidt sent, men svare vil jeg altså.
  NaNoWriMo står for National Novel Writing Month og går ud på at skrive 50.000 ord på en måned, altså mere eller mindre en hel roman – du kan evt. læse mere på nanowrimo.org :)
  //Louise

 5. admin says:

  Rikke: Ja det kan jeg sgu godt se… Det lyder da overhovedet ikke optimalt at smide dig op på sådan en hest. De er jo ikke bare store – men også helt ufattelige stærke. Du burde have staret ud på en hest, som den du fik efterfølgende. Men de har sikkert vurderet dig til at være længere fremme i “forløbet”. Eller også har du sikkert bare været et højre niveau end de øvrige på dit hold? … Ja, men desværre er der også mulighed for at de bare var meget inkompetente -.-”

  Louise: Tusind tak! Det lyder da heelt vildt spændene! Det vil jeg lige se nærmere på – selv om der nok desværre ikke bliver tid til det i år :(

 6. Sikke en smuk hest :)!

 7. Flotte billeder :-) Hvor er i et flot par :-)

 8. admin says:

  Tusind tak begge to! :D Hun er også min lille engel. Jeg er vildt heldig med at hun har været min de sidste 8 år, selv om det har krævet meget blod, sved og tåre ;D haha…

 9. Okay, hvor i helvede er din hjelm på de to næst sidste billeder? IKKE GODKENDT!

  .. ellers flot n__n

  1. admin says:

   Det er bare for synets skyld ^_^”
   Men tusind tak :D

 10. […] To dejlige heste, som jeg af og til poster lidt billeder af, og skriver om. Det er selvfølgelig Lady og Largo jeg snakker om. Faktisk er Lady min første hest. Jeg købte hende d. 29/03-2005. Dvs. hun […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.