Hold på hat og briller!

Jeg er ikke klar over situationen i resten af Danmark, men her i Nordjylland stormer det godt nok helt sindssygt! Det desideret larmer udenfor pga. blæsten. Det runger mega i vores baggård, som vores soveværelsesvindue vender ud i mod. Tror ikke jeg har oplevet så slemt blæsevejr nogensinde… Da Helena og jeg kørte hjem fra arbejde i dag, kom der pludselig et vindstød der var ved at vælte os af cyklerne. Det var så voldsomt at vi bare kunne stå imod med vores kropsvægt, men ikke kunne tage nogle skridt frem ad. Det var satme voldsomt. Heldigvis var det kun én gade fra hvor jeg bor, så jeg oplevede da heldigvis ikke det værste af stormen på eget korpus. Amen for dét, da!

Håber nu vinden har lagt sig i morgen. Skal ud til Lady i morgen tidligt, og senere skal jeg med ud og se min mor ride undervisning. Det glæder jeg mig til at se, så det kunne være fedt hvis vi ligessom kunne være fri for mega storm XD!!

Vil hoppe i seng. Skal tidligt op i morgen. Syntes bare ikke lige jeg kan sove. Men well… Det kan jeg vel slet ikke hvis jeg bliver siddene oppe med computeren ^^”

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.