Jeg er simpelthen den gladeste, og heldigste unge dame, i hele verden :D Jeg har lige været til praktikmøde hos LogicMedia – og jeg fik en praktikplads! Jeg kan næsten ikke få armene ned ^^” Hehe. Jeg må indrømme at jeg glæder mig super meget! Det bliver spændene at komme ud og få nogle udfordringer i den “virkelige” verden! Det bliver også spændene at arbejde sammen med nogen som har langt mere erfaring end jeg. Tro mig! Jeg vil suge ALT det jeg kan til mig i mens jeg er hos dem!

Udover jeg selvfølgelig er heldig at få en praktikplads i det hele taget, så er jeg så heldig at jeg fik praktikplads hos dem jeg allerhelst ville i praktik hos. Desuden virker det til at være et super nice team der arbejder der, og der er i det hele taget en ret god stemning hos dem :) Jeg tror bestemt jeg bliver super glad for at være der. Ikke nok med dét, så har jeg været så heldig at få lov at starte i praktik en uge før min praktik rigtig starter! Fedt! :D Jamen der er ikke andet at sige, end at denne dag bare overhovedet ikke kunne være bedre!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.