Simpelthen SÅ glad!

Jeg er simpelthen den gladeste, og heldigste unge dame, i hele verden :D Jeg har lige været til praktikmøde hos LogicMedia – og jeg fik en praktikplads! Jeg kan næsten ikke få armene ned ^^” Hehe. Jeg må indrømme at jeg glæder mig super meget! Det bliver spændene at komme ud og få nogle udfordringer i den “virkelige” verden! Det bliver også spændene at arbejde sammen med nogen som har langt mere erfaring end jeg. Tro mig! Jeg vil suge ALT det jeg kan til mig i mens jeg er hos dem!

Udover jeg selvfølgelig er heldig at få en praktikplads i det hele taget, så er jeg så heldig at jeg fik praktikplads hos dem jeg allerhelst ville i praktik hos. Desuden virker det til at være et super nice team der arbejder der, og der er i det hele taget en ret god stemning hos dem :) Jeg tror bestemt jeg bliver super glad for at være der. Ikke nok med dét, så har jeg været så heldig at få lov at starte i praktik en uge før min praktik rigtig starter! Fedt! :D Jamen der er ikke andet at sige, end at denne dag bare overhovedet ikke kunne være bedre!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.