Det er dælme ikke meget gruppearbejde jeg kommer til at deltage i, i dag. Vi skal mødes ved Simon klokken 11:30 (vi kunne ikke mødes tidligere da han blev opereret i knæet i går, og derfor lige skulle have lidt ekstra tid her til morgen til at vågne op og sådan noget – hvilket jo er fair nok) … Men jeg skal videre med en bus fra Simons lejlighed af klokken 13:50 eller deromkring, da jeg skal være på arbejde klokken 15:00 ^_^” Ikke cool… Men sådan er det jo. Jeg er nødt til at passe mit arbejde… Og ja… Jeg skal vidst arbejde omkring 20 timer i denne weekend O_O Baaah… Fredag, lørdag, og søndag. Men i dag er dog den korteste vagt…

MEN, men, men! Det er til at komme igennem weekenden! For Nicki er her trods alt til søndag morgen :) Jeg ville ønske han også var her søndag når jeg kom hjem fra arbejde, men han er nødt til at få skrevet sin bachlor færdig :) Han skal jo afleverer torsdag. Men det skal han nok klare. Nu kan han jo også skrive hele dagen i dag, jeg er jo først hjemme omkring klokken 20:00… Og hele i morgen, for der er jeg først hjemme omkring klokken 17:00 (og tager afsted lidt i 7 -.-“)… Og så kan jeg jo lave lidt aftensmad til ham, så han ikke behøver at tænke over det ;D

Apropro Nicki… Han har klippet sig skaldet -.-” Den nød! Jeg hader skaldethed! Det ved han også godt XD Selvfølgelig skal han gøre med sit hår som han vil, men han får mig aldrig til at sige det er pænt… For det er det ikke XD …. Arrrg! Han havde jordens pæneste hår før :( Savner det allerede… Haha… MEN… Han gav mig en ring i går (til min læbe), som jeg er ret sikker på at han gav mig for at lindre min ‘smerte’ over at håret var røget… Og for at få mig til at holde kæft med al min brokken over at håret er væk XD

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.