Godmorgen! Jeg sidder nu her hjemme inden jeg skal møde i praktikken (Men det bliver nok først postet når jeg når derop. Jeg når det stort set aldrig hjemme fra XD), og drikker en kop tea. Jeg vil lige ligge ud med at klappe mig selv på skulderen, efter at have været så dygtig at blogge HELE 4 dage i træk igen ^^” … Sammenlignet med at jeg de fleste måneder plejer at blogge hver dag, så er det selvfølgelig ingenting, men i forhold til at jeg kun skrev 11 blogs. I denne måned er vi allerede oppe på HELE 13 blogs ;) Og mon ikke at vi kommer op på de 20 stks i denne måned? Jeg må prøve ;) Det er i hvert fald træls at sidde og læse blogsne igennem i Januar, og bare tænke; “Hvad lavede jeg så RESTEN af måneden?!”.

Noget helt andet er, at de godt kunne bruge mig som hjælpeadministrator på HesteGalleri.dk. Det var lidt fedt :D Så nu er jeg hjælpeadministrator. Men jeg kommer jo nok først for alvor i gang om et par dage, da jeg jo skal arbejde hele denne weekend, og til min brors fødselsdag søndag.

Og så var jeg jo ude ved min søde hest, Lady, i går :D Og jeg red dressur på banen første gang i ca. en måned. Banen har ikke rigtig været brugbar, så jeg har da arbejdet med Ladys smidighed når vi har været ude og ride tur, men det er ikke helt det samme – især fordi jeg kun har kunne skridte og trave MEGET lidt, så der er mange øvelser man ikke lige har kunne lave. Men ja, i går red vi så dressur på banen… Og det gik SUPER godt! Jeg har ellers problemer med at bøje hende ordentlig af til den ene side, pga. problemerne med knæet, men det lykkedes mig i går :’) Ihhh!

Men resten af dagen står så på praktik og arbejde ^_^” Håber alle andre har en lidt mere afslappet weekend end jeg.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.