Tænk… I går var der så smukt vejr. I dag siler det ned… Og jeg har endda en date med Trine i dag XD Vi skal træne dressur på banen sammen ved 18-tiden i dag. Pueha, så det bliver simpelthen i mørke (Der er dog en lampe på banen, men den lyser altså desværre ikke hele banen op ^^”), mudder, og ikke mindst i regn. Men nu er der lang tid til at klokken er 18:00, så mon ikke det stopper en smule med at regne? Man kan jo krydse fingre. Men som det ser ud nu, så er himlen bare fuldstændig grå og skummel -.-” Og i følge DMI, så bliver vejret heller ikke bedre ^^” Der skulle faktisk bare blive krafigere vind. Og diset XD Jamen jeg glæder mig da allerede til at cykle de 6,4 km ud til stalden og tilbage XD

Men for at være helt ærligt; så kan man ikke rigtig brokke sig. Vi fik en fantastisk forsmag på sommeren i går. Der var simpelthen SÅ dejligt vejr. Vindstille, og masser af sol. Altså man havde da stadig skiundertøj på ud i stalden osv. men der var bare dejligt vejr alligevel :) Jeg var ude og ride en super lækker tur i det gode vejr med pigerne ude i stalden, og fik endda pudset min sadel helt op, så den simpelthen blev så fin. Lånte noget læderfedt med farve i af Laura, så nu ser den simpelthen helt ny ud :D Sadlen altså.

Jeg gik de par kilometer der er fra Laura og hjem til mig i går aftes. Det var solnedgang og i det hele taget bare så utrolig smukt og fantastisk. Virkelig lækkert vejr.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.