Endnu en dag er i gang. Endnu en dag med praktik og dernæst arbejde. Endnu en skøn dag :’) … På trods af at jeg vågnede direkte op af en dyb, dyb drøm, og troede at jeg skulle flygte fra en rasende og farlig lærer, kan jeg mærke at det bliver en god dag ;D Haha! Jeg ville egentlig gerne have været ude og ride i dag – der skulle nemlig blive helt super vejr. Jeg havde desuden en fantastisk dag i går. På trods af at jeg var nødt til at ride i min gamle sadel (som er stenhård for mig at sidde i XD), da min nuværende sadel stadig ikke var helt tør alle steder, efter at jeg havde farvet den op, så var det faktisk rigtig hyggeligt, og gik rigtig fint. Vi red dressur på banen. Jeg havde egentlig troet at banen var helt smadret at ride på, da det jo havde regnet i går – men den var faktisk helt perfekt! Sjældent den har været så god, så det kørte bare derud af.

Forøvrigt står den på MASSER af hest i uge 28. Jeg skal nemlig ud og passe mine opstalderes hus og dyr ^_^ Det bliver lidt underligt at skulle bo i nogen andres hus, men nu kender jeg dem jo, og ved at de er rimelig afslappede mennesker, så det skal nok blive rigtigt fint. Ja, altså de er på ferie. Men jeg har masser af planer for hvad jeg skal lave :D OG jeg gør altså bare ud fra at der er MEGA godt vejr i uge 28 XD Min plan er nemlig at soppe rundt i deres kæmpe badebassin i haven, ride til søen og bade med Lady, sidde udenfor og sidde og hygge mig med at rengøre ALT mit udstyr, sidde udenfor i det hele taget ^_^” Yay! Så hvis det gode vejr IKKE kommer… Så bliver jeg meeeega sur XD

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.