Vagabond i 30 minutter

Hvor lavt kan man synke? Jo. Sådan en tirsdag kan man meget nemt synke ret så lavt. Men først lidt forhistorie for min kommende historie: I går kom jeg først meget sent i seng. Og da jeg kom i seng, kunne jeg ikke falde i søvn i meget lang tid. Dvs. at jeg i nat fik sovet… ca. 3 timer. Op igen klokken 6, og så gik turen ellers til skole. Super hårdt. Var også bare helt vildt træt hele dagen igennem. Men tilbage til min historie. Så må vi gemme resten af dagens bedrifter til senere. Okay. Jeg fik fri fra skole, og tog så hjem til Mikkels lejlighed for at sove lidt inden jeg skulle ud på glatbanen med køreskolen. Jeg havde ca. 50 minutter. Og jeg fik sovet. Men alting endte ikke helt ud som jeg forventede. Nu kommer vi til min pointe med, at man kan synke ret lavt sådan en tirsdag eftermiddag. Dette begrundes med det faktum at jeg havde glemt min nøgle til Mikkels lejlighed. Mikkel var ikke hjemme. Jeg satte mig ude foran døren, da jeg ikke havde andre steder at tage hen, og så faldt jeg i søvn X’D (WTF?!)… Det tænkte jeg også. Jeg faldt i søvn, og sov i opgangen (som er udendørs = Koldt og let blæsende) i 30 minutter. Så kom Mikkel hjem og lukkede mig ind, og så spiste jeg lidt, og lagde mig så i sengen og sov 10 minutter mere. Man kan simpelthen blive vagabond for 30 minutter, sådan en tirsdag eftermiddag.

Min dag i dag har været udmattende. Vi har ikke lavet en skid i skolen, men alligevel var det en kamp at holde sig vågen. Lige nu er jeg træt, men jeg er blevet kvikket en smule op efter, at jeg var ude og køre på glatbane med køreskolen. Det var meget sjovt. Jeg har helt lyst til at køre endnu mere. Glæder mig delvist til i morgen. Dette skyldes at jeg skal ud at køre i morgen. Det bliver super nice. Det negative er, at det bliver klokken 8.15 om morgenen… Midt i al myldretrafikken, og rimelig tidligt, syntes jeg nok lige. Men det må jeg leve med. Bliver nok også god træning. Men det bliver altså hårdt, for jeg er ikke engang hjemme endnu -.-” Jeg er i bussen på vej hjem. Det er det negative ved at bo så langt væk fra hvor man tager sit kørekort. Jeg er nok ca. hjemme omkring klokken 21.40, og så skal jeg lige have noget aftensmad, og have fundet en bog jeg skal aflevere på skolen i morgen. Klokken bliver nok ca. 23 – 23:30 jeg kan komme i seng. Og skal vi så ikke vædde på at jeg hverken kan sove, eller kommer i seng selv om jeg kan? Bliver sikkert fanget af et eller andet fuldstændig unødvendigt X’D

Michael, Michael, vi snakker om Michael..
Nu blev jeg helt munter :’D De spiller Shu-bi-dua i radioen som chaufføren hører! Det er helt hyggeligt, og nostalgisk. Haha! Jeg har sådan en mærkelig smag, men sådan er det jo ^___^ I dette tilfælde kan man vidst kun takke John for det (,, Tak, tak”). Haha!.. Hov… Se… Så kom jeg på afveje. Vi drejer lige skarpt til højre og kommer ind i den rette bane (hjernevask).

I går så jeg en speciel film. Ved ikke helt hvad jeg syntes om den. Cinderella hed den. Nej… Ikke Disney filmen. Det var selvfølgelig en gyser. Det er en koreansk horror film. Kunne vildt godt lide temaet i filmen, som var denne besættelse af skønhed. Der var nogle ting der fik mig til at tænke ”mm’kaaay” (OH! HALLELUJA! HALLELUJA! For South Park). Men alt i alt var filmen ret okay. Var i sær ret imponeret af det ”moder-datter-forhold” der også er tema i filmen. Det var nok det fedeste. Men… Det der ødelagde filmen en smule var at der ikke rigtig var nogen rød tråd. Det hele blev kastet i fjæset på dig. Det er ofte meget fedt, men opsamlingen på det hele kom ikke rigtigt. Eller der kom en form for opsamling, men den var ret skuffende og kedelig. Derudover var kun moren som karakter uddybet. De andre karakter kommer man ikke ordentlig ind på. Det er alt for overfladisk. Desuden skifter datterens væremåde ret så brat, og det er ikke på den der fede måde. Det er bare sådan… lidt irriterende. Men jeg vil ikke sige at filmen ikke er værd at se, for det er den i hvert fald. (Ja det var bla. den der var skyld i at jeg kom alt for sent i seng. Når jeg først kommer i gang med en film, er jeg nødt til at se den færdig. Sådan er det bare)

Jeg er hjemme nu, og jeg er igang med at spise. Klokken er lidt over 22. Så nu vil jeg slutte bloggen, og få spist, og ikke mindst fundet den skide bog.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.