Noget andet end sygehus…

I dag er første dag i ca. en uge hvor jeg skal lave noget andet end at opholde mig på et sygehus. Jeg har aftalt med min mor at jeg tager ud og rider i dag, da jeg også trænger til at lave noget der gavner mig ^_^ Hun har været så sød at overtale Bøje til at kører mig frem og tilbage. Det er super skønt, da jeg godt nok syntes mit energi niveau er helt i bund disse dage. Desuden skal jeg lige have et dækken med ud til Lady. Jeg har købt et billigt regndækken til hende, da hun ofte fryser de dage det regner, og det skal hun selvfølgelig ikke lide under…

Men jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud i stalden. Det bliver dejligt at tilbringe et par timer, sammen med et dyr, der ikke stiller spørgsmål til min mors sygdom, eller noget som helst :) Et lille frirum, til lige at trække vejret og samle ny energi. Men jeg tager nu også på sygehuset. Jeg ved at jeg ikke ville kunne slappe af i aften, hvis jeg ikke lige tog op forbi mor i eftermiddag :’) <3 Så det gør jeg…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.