I dag, har efter omstændighederne, været en rigtig dejlig dag. Min mor har fået lov at være hjemme hos hende selv – hvilket i sig selv er rigtig dejligt. Nogle af de ting hun havde frygtet (3 forskellige hjerneinfektioner), er nu blevet afkræftet :) Det er super skønt. Men det er nu stadig frustrerende ikke at have en præcis diagnose på hvad hun fejler.

Dagen i dag, startede med morgenmad på sengen fra min elskede kæreste. Han har nok fornemmet at jeg trængte til lidt forkælelse ^_^” Jeg har også bare været så udmattet og irriteret, når jeg endelig har været hjemme. Har faktisk været lidt synd for ham. Men i dag har gjort mig rigtig godt :) … Som sagt startede den med morgenmad på sengen. Derefter gav jeg mig rigtig god tid til at stå op. Jeg orkede ikke rigtig, men fik vidst nok korpusset ud af sengen omkring klokken 10:00.

Derefter hyggede jeg med lidt tv, og eller ingenting. Fik dog klædt om, og var vidst ude i stalden omkring klokken 11-12. Jeg har faktisk ikke præcise tal på i dag. Men der var faktisk rigtig flot vejr i dag, selv om jeg havde regnet med at det skulle regne, så Trine og jeg tog på en lille tur rundt om søen ^_^ … Lady teede sig lidt i starten, men kom sig hurtigt over det, da hun så at vi skulle på tur… Og hun gik da også lige i vandet, da vi dyppede fødderne i søen. Så var jeg STOLT af min lille pruhest.

Da jeg kom hjem fra stalden, satte jeg mig til at lave lektier. Skulle lave et diashow, og i det hele taget forberede mig til eksamen på tirsdag… Skal op i min praktik ^_^” Det skal nok blive spændene. Lidt stressende. Især oveni alt det med min mor. Det skal nok gå fint…

Nu er jeg så på vej ind og spille lidt Diablo III beta, inden jeg for en gangs skyld skal lave mad ^_^ Hihi…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.