Jeg har godt nok været igang nonestop, siden jeg stod op klokken 8.00. Først skulle hestene her hjemme fodres, og sættes ud (er hjemme hos min mor), derefter skulle jeg ind og hente nogle gaver jeg havde fået lagt til side for min mor, og så gik turen ellers videre ud på Hvilen, hvor jeg ordnede 5 bokse.

3 timer gik i hvert fald ude på Hvilen med udmugning. Jeg nåede også lige at ride kort på banen. Kunne ikke få mig til, at ride vildt længe, da jeg havde Jarki med ^_^ Han var ikke så interesseret i, at vente i stalden mens jeg red – troede jeg. Men da jeg kom ind hyggede han sig bare inde i en af boksene. Det var nu godt nok.

Jarki er min mors hunde hvalp. Han er bare så dejlig <3 Min lille sveske…

Da jeg var færdig ude i stalden hoppede jeg direkte ud i bilen, og kørte hjem til min mor igen. Vi spiste lige hurtigt frokost sammen, og så smuttede jeg ellers ud i den stald de har herhjemme. Det var trods alt kun 2 bokse som skulle ordnes. Men så skulle der også gøres klar til fodring (også af dem i løsdriften). Klokken blev alligevel 17.00 før jeg var færdig udenfor.

Nu er jeg så lige blevet færdig med at lave lasagne (den skal bare lige i ovnen, når folk engang er sultne), og en tilhørende tomatsalat… Opvasken er klaret, mit arbejdstøj er smidt i vaskemaskinen, og opvaskemaskinen er tømt… Og så skal der bare skrives opgave resten af aften (og slappes af XD) resten af aften. Jeg skal tidligt i seng, for jeg skal møde på arbejde fra 6.30 til 18.15 de næste to dage…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Lugter jeg lidt wordpress? Impressed.

    Stod op klokken 8, pfff hvad er det?

  2. admin says:

    Ja ^_^ Det har jeg også skrevet i de første indlæg… Tænkte jeg skulle have et system der krævede mindre tid at opdaterer…

    Og det var nu ikke klokkeslettet XD I morgen skal jeg fx. op klokken 5.30… For at arbejde i 12 timer… Spørg mig lige om man får ondt i fødderne af det? ;D haha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.