De få faste læsere, som stadig følger bloggen (hvis der overhovedet er flere), har jo formentlig opdaget, at Microcut.dk har været pænt død de sidste par måneder. Det er nok ikke en hemmelighed at jeg har nok at se til med, skole, arbejde, kæreste, to heste, og en syg mor, som jeg gerne hjælper så mange dage om ugen jeg kan. Men det gør mig rigtig ked af det, at jeg ikke har haft tid til bloggen… Den er jo mit hjerte barn, og at efterlade den til forfald på den måde, kan jeg simpelthen ikke bærer. Derfor prøver viigen!

Den skarpe læser vil desuden nok bemærke, at jeg på nuværende tidspunkt er i gang med en større process som består af at flytte den gamle hjemmeside over i et nyt cms system – nemlig wordpress. Det vil forhåbentlig lette mit arbejde med hjemmesiden en del, og det er faktisk den eneste grund til at jeg har valgt at skifte. Det er dog også med lidt vemod. Der var langt mere “rå kode” i min gamle hjemmeside, og det syntes jeg egentlig var retro og hyggeligt ^_^”

Jeg beder alle, som er interesseret i at vende tilbage til siden som læserer – eller ganske nye læsere – om at have tålmodighed. I perioden hvor jeg skifter over til WordPress, vil der formentlig være en del fejl og mangler på siden.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.