Så kom siden endelig op! Ja… Det var nogle dage siden, at siden reelt skulle have været oppe. Men så gik der en del ting galt. Men NU, er siden klar til at komme op. Der er stadig nogle ting jeg lige vil rette i det nye design, og der er en masse af de gamle sider jeg mangler at flytte til det nye cms – men selve bloggen er da oppe, så nu kan man atter følge mine blogindlæg (hvis jeg da ellers kan få skrevet nogen ^_^)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. admin says:

    Dette er en test af kommentar systemet :) Du skal være velkommen til også at smide en lille besked eller to ;)

  2. Nej har hvis nok fundet den på Deviantart.com :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.