Pueha… Nu må jeg hellere gå i seng. Har siddet de sidste par timer og pusset nusset på siden XD (= er begyndt at overfører det tidligere indhold, som jeg rent faktisk gerne vil beholde på siden, såsom anmeldelser, og gamle designs…). Syntes det hele tager lidt længere tid end først ventet. Men sådan er det vel altid. Men tiden flyver i det mindste af sted når jeg laver på siden. Der er stadig nogle fundamentale ting jeg gerne vil have lavet om på siden, men jeg har simpelthen ikke orket at arbejde mere med layoutet i dag. Måske jeg får fixet nogle detaljer i morgen.

Dagen i morgen er jo faktisk ret travl… Og jeg skal forholdsvis tidligt op XD ubs… Jeg er ude hos min mor, og har lovet at tage mig af dyrene så hun kan sove lidt længere. Hun er jo desværre stadig meget mærket af hjernebetændelsen. Men det betyder som sagt at jeg skal op kl 8 i morgen – fodre heste, fodre hunde, fodre katte, gå med hunde, sætte heste ud, for derefter at kører til Aalborg for at hende nogle julegaver jeg har fået sat til side, omkring klokken 10.00.

Resten af dagen står sådan set også på dyr. Efter at have hentet gaverne skal jeg ud og ordne stalden på Hvilen (der hvor min hest står). Det er sådan lige 5 boxe. Og de trænger rigtig meget XD Jeg nåede nemlig ikke derud i dag. Derefter vil jeg lige ride en bette tur på Lady (dét glæder jeg mig til), og så kører turen tilbage til min mor. Her har jeg planer om at ordne de 2 bokse, og måske løsdriften… Og så må vi se hvad der ellers bliver tid til.

Men NU må jeg hellere hoppe i seng, hvis der skal være nogen som helst forhåbninger om at jeg kommer op til klokken 8.00 i morgen…

 

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.