Her til morgen fik jeg endelig kammeraet med ud ^_^ og indstillet rigtigt, for den sags skyld. I dag var det dog ikke for at fotograferer Jarki – men min dejlige Largo! Sikke en fin hest han er blevet! Hvem havde troet at en hest med så trist en fortid, kunne blive så udbrusende og legesyg?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(10) Comments

 1. Skønt at se at han er blevet så glad og fin !

 2. admin says:

  Ja er han ikke bare blevet fin? :D Det er helt vildt så meget forskel man kan se på billeder fra da jeg købte ham til nu. Han har fået en helt anden gnist.

 3. Nicki says:

  Jeg ELSKER bare den hest!!
  Billede #4 kunne være et skønt postkort.

 4. admin says:

  Ja er han ikke bare blevet smuk? :D

 5. Ej hvor er han dog bare smuk!! Sikke en skøn hest du har dig der, savner helt ridning nu. Er dog blevet lidt små bange efter jeg faldt af nogle år tilbage og derfra har en rygskade.

  Det var bestemt også lækkert brød! Lidt tungt, men det bliver fuldkornsbrød jo.
  Jeg følger ikke ret tit opskrifter når jeg bager. Hvis jeg er i tvivl om noget bestemt kigger jeg lige hurtigt på DK kogebogen, eller hvis jeg skal lave noget helt nyt, men ellers er brød, boller, pandekager osv. og meget simple kager efter mit eget hoved – jeg hader at følge opskrifter ;) … men elsker til gengæld at lave mad og bage.

 6. admin says:

  Tusind tak! Jeg syntes også han har udviklet sig til en rigtig smuk og dejlig hest :) Jeg glæder mig til at komme i gang med tilridningen af ham.

  Men kan godt forstå at du er blevet bange, efter direkte at have fået en rygskade :( Det er jo også store dyr, og man ved sgu aldrig hvornår det kan gå galt.

  Men jeg tror sgu intet alligevel ville kunne få mig til at sælge mine to heste :D … Men det er nok også noget andet når man har sine egne, og rider hver dag? Kommer man ikke i sadlen LIGE bag efter et styrt, har jeg da erfaring med, at jeg kan være ret svært at komme op på hesten igen :(

  Og sygt! Når jeg bager (især kage) uden af følge opskriften bliver det altid en gang grød, eller en stenblok -.-” Haha! Men pandekager! Det kan jeg sgu lave. Haha…

 7. Hvor er han smuk :-) Men det syntes jeg også han var da du fik ham :-)

 8. admin says:

  Tusind tak :)
  Det var han da også – bare knap så velplejet ^_^ Han var jo alt for tynd, og hans pels og øjne var matte. :D Men hans udstråling har altid været mere end dejlig. Og det er så skønt at han både har taget på nu, og sat lidt muskler :) Men han skal stadig tage lidt mere på.

 9. […] Billeder af Largo fra December 2012. En glad hest, der hver dag nød at få lov at komme på fold. Se flere billeder fra samme dag her. […]

 10. […] heste, som jeg af og til poster lidt billeder af, og skriver om. Det er selvfølgelig Lady og Largo jeg snakker om. Faktisk er Lady min første hest. Jeg købte hende d. 29/03-2005. Dvs. hun snart […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.