En sidste hyggestund…

Jeg havde i dag min sidste hyggestund i et stykke tid. Fra i morgen af, går det helt amok med opgaveskrivning, og pga. nogle omstændigheder jeg ikke lige vil komme nærmere ind på lige nu, har jeg kun én uge til at lave en heeeel del -.-” … Men i dag blev brugt ude hos min mor, sammen med stort set hele familien. Det var rigtig hyggeligt, og nu er jeg bare træt af at det er ovre. Æv…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

5 thoughts on “En sidste hyggestund…

  1. Ja jeg elsker i det hele taget bare at hygge med min familie :) Det er ikke så tit at vi alle sammen er samlet… Men nu er der ikke mere hygge til mig den næste uges tid :( Den står bare på projektskrivning og arbejde :'(

  2. Hvor ser det hyggeligt ud – jeg synes også det er hårdt at sige farvel til weekend julehyggen, og i skole igen og tilbage til projektskrivning – suk, vil have juleferie øjeblikkeligt (:

    – Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.