Nu er det muligt at følge mig på blogvin’ (var jo ikke muligt med min gamle hardcoded hjemmeside) – så det må i da meget gerne… I må gerne smide en kommentar hvis I vælger at følge mig, for så har jeg mulighed for også at tage en smut forbi jeres blogs. Mangler selv noget inspiration, til nogle spændene blogs jeg kan følge ;D . Du må også meget gerne smide en kommentar selv hvis du ikke vælger at følge min blog – for jeg vil nu alligevel gerne tage et smut forbi jeres ^_^

Follow on Bloglovin

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(7) Comments

 1. MIG !!

 2. Jeg har altså fulgt dig i en uge nu :D? Men det var måske bare sådan et ‘nu’- du mente? haha.
  God søndag.

 3. admin says:

  Høgh: Haha! Dig har jeg jo fulgt i flere år ;D

  Signe Ja det er bare sådan et nu XD hahaha… Også rigtig god søndag (og anden advent til dig :D)

 4. Dejligt du fik skrevet din hjemmeside med i kommentaren. Tænkte nok det var dig, men det ville være lidt akavet, hvis det nu ikke var, og jeg skrev en kommentar til dig herinde ;)
  Laver du selv dine designs til wordpress?

 5. admin says:

  Hahaha ja, det kan jeg godt se ^^” Den ville ikke være helt heldig ;D … Jeg ville dog ikke have taget det så tungt hvis det ikke var. Haha…

  Men ja, det gør jeg ^_^

 6. Jamen du har hermed fået endnu en forfølger ;)

 7. Nu mangler vi bare, at du opdager, at man kan skrive sin hjemmesideadresse i en boks under ‘navn’ og ’email’ så jeg blot behøver at klikke på dit navn for at se, at det er dig, der har skrevet beskeden ;)

  Hvordan laver man sine egne designs til wordpress? Er det ikke svært? :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.