Puha. Som overskriften foreskriver så er jeg endelig kommet hjem, efter lang tmedhold min mor. Det har været super hyggeligt, og jeg har haft en rigtig god jul, med mere ro i sindet end de sidste mange år… Det har været dejligt, bare at kunne give sig hen i julehyggen. Men der har også været rigtig meget at lave, så nu trænger jeg bare til at være lidt hjemme i fred og ro… Og så har jeg altså også savnet min søde kæreste ^^”

i morgen er der nu også rigeligt at give sig til. Nytårsaften kommer der 13 mennesker og spiser, og det skal Jørgen jo lige købes mad til m.v…. Og så har jeg selvfølgelig lige en hest jeg skal ud til ;D får sgu nok aldrig en kedelig hverdag, haha!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.