Ja så blev vores rapport afleveret. Men ikke af mig. Ole er taget alene op for at aflevere projektet, fordi jeg kun har fået det værre :( Nu vil jeg altså godt til at være rask -.-” …

097

Men vi fik afleveret! Og det blev okay. Det startede ellers lidt skævt ud. Vi vidste ikke rigtig hvad vi skulle lave, og vi fik skrevet en masse ubrugelig kode. Men vi fik taget os sammen, og lavet det færdig i går. Det var altså IKKE sjovt når man var syg. Og jeg ser heller ikke frem til eksamen torsdag hvis jeg ikke har fået det bedre. Men jeg er optimist! Jeg er sikker helt rask i morgen :D Nu vil jeg ligge mig tilbage i sengen og sove hele dagen!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. *Kram* god bedring ! Godt med projektet.

  2. Hej Simone,
    Rigtig god bedring :-)
    Jeg er heldigvis i bedring og glæder mig til hele forkølelsen er pist borte :-P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.