Jeg var i sommers til kursus i Military, i en weekend. Jeg faldt desværre af hesten om lørdagen. Min hjelm led i den forbindelse et hårdt slag, og skyggen herpå blev bøjet. Lige siden har jeg kigget med lys og lygter efter en ny ridehjelm – men har ikke kunne finde en som sad lige så godt som den gamle… Men det er vigtigt jeg får fundet mig en ny, da min gode gamle, jo kan være gået i stykker inden i, ved mit fald, uden jeg kan se det…

12001 // Simpel ridehjelm // Fra Horze // 229,- kr

12102 // Eurotop ridehjelm // Fra Kinnerup hesteartikler // 396,- kr

12203 // Euro-lite ridehjelm // Fra Kinnerup hesteartikler // 580,- kr

12304 // Ridehjelm i mat sort // Fra Kinnerup hesteartikler // 300,- kr

På lørdag skal jeg op og kigge på nogle af ridehjelmene da jeg får 20% i forbindelse med min fødselsdag. Jeg håber at de har Euro-lite hjelmen (03), i den gamle model, da det også er den hjelm jeg har nu (og har haft igennem de sidste 10 år). Den nye model er nemlig rundere, og sidder ikke godt på mit hoved. Desværre har den gamle model, været umulig at opstøve indtil videre.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Ah det er surt når sådan noget sker :( Jeg har heldigvis været heldig de gange jeg er faldet af – det er surt når en hjelm man er rigtig glad for, går i stykker :(

  Og ja – vi havde en rigtig god weekend. Omend lidt stresset til sidst ha ha. Men sådan er det nu engang imellem :) Slik er lækkert :) Vi køber vegansk slik fra en special butik. Lidt dyrere end normalt slik, men også bedre, syntes jeg :)

 2. admin says:

  Stephanie, Det er faktisk den jeg hælder mindst til ^^” Jeg vil helst have nummer 3, bare i sort i stedet for den blå farve den har på billedet. Men nu får vi se hvad der passer bedst :)

  Sandra, Ja det er bare super træls. Jeg har haft den samme ridehjelm i 10 år, og det er bare den bedste jeg nogensinde har haft :( … Men den fik et meget hårdt slag til military, og bør derfor udskiftes. Og så er skyggen selvfølgelig løs, hvilket ikke ser så smart ud ^^” …

  Rider du forresten stadig selv? :)

  Ej hvor lyder det lækkert. Jeg har faktisk aldrig hørt om vegansk slik. Men jeg må indrømme at det også lyder til at være noget der er helt udenfor mit budget. Med to heste er der ikke mange penge til den slags friheder.

 3. Det er også den der er pænest syntes jeg :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.