Tid til hestene!

Om et par timer vil jeg tage ud i stalden og tilbringe dagen med nedenstående herre og dame! Det bliver skønt! Især når vejret fortsætter som det gør! Sol, fuglesang, og forholdsvis vindstille! Perfekt ridevejr! Nu er jeg bare i syv sind, om vi skal springe lidt i dag, eller om vi skal udnytte vejret til at komme ud på en god lang tur?

762
354

Sikke svære valg jeg skal foretage mig i dag! ^_^” … Én ting er sikkert! Jeg skal bombaderes med frisk luft – og det skal nydes i fulde drag! … Var det ikke nok – ja så kan jeg rent faktisk cykle på min cykel, som endelig er blevet lavet igen!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.